Küçük Irklar Bahçede Yaşayabilir Mi

Patilady
Patilady

171 Puan

Eşim evde köpek beslemek istemediği için 5 aylık Rus finosu bebeğimiz bahçede yalnız yaşıyor yanından ayrıldığımız anda ağlamaya başlıyor sürekli yanında olamıyoruz. Henüz sahipleneli 2 gün oldu.küçük ırklar bahçede yaşayabilir mi arkadaşlar ?


10 CEVAP

Bellasmom
Bellasmom

2683

Eşinizin eve almak istemediğini bildiğiniz halde neden hayvan sahiplendiniz ? Bu hayvanlar denek mi sokakta yaşayabilir mi diye üstünde deney yapıyosunuz ?

bu soruyu sorabilecek kadar bilinçizseniz direk ona daha iyi bir hayat sunabilecek birine sahiplendirmenizi öneririm. ailevi problemlerinizden dolayı o köpek dışarıda yaşamayı haketmiyor.

lwb
lwb

120674

özellikle küçük ırk hayvanlar bahçede yaşamamalı.

Patilady
Patilady

171

Sahiplendiğim kadın bahçe için uygun olduğunu söyledi daha önce hiç köpek bakmadık köpeğimi isteyen evde bakmaya hazır arkadaşım var. cevabınız için teşekkürler eski sahibini bilgilendirip arkadaşıma sahiplendirmem en doğrusu olur ohalde

sanırsam sahiplendiren kişi elden çıkarmak için demiş. çalınma, diğer köpeklerin saldırısına uğrama gibi sıkıntıları var küçük ırkların. umarım iyi bir yuva bulabilirsiniz.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

PatiLady
Kediler ve köpekler EVCİL’dir.
İnsanlarla binlerce yıl yaşayan aile sıcaklığı isteyen sosyal canlılardır.
Büyük , küçük hiçbir köpeği veya kediyi alıp bahçeye atmak doğru değildir. Onlar iletişim, temas, sevgi isteyen SOSYAL canlılardır.
Bahçede ne kedi ne de bir şey bakılır açıkçası...
Onlar sizinle uyumak ister özellikle kediler :))

TATA4242
TATA4242

118617

Hıh üretilmiş bir ırk

yalnış anlamayın size yöneltilen bir saldırı yok, eğer alman çoban köpeği gibi bir köpeği evde bakmak isteseydiniz yine uyaracaktık. bu yüzden köpek sahiplenirlken o ırkın ihtiyaçları göz önünde bulundurulmalı

hayvandost222
hayvandost222

1903

Köpekler özgürlüğü, gezmeyi seven hayvanlardır. Dışarı koyduktan bir süre sonra o ortama alışacaktır. Eğer dışarı koyacaksanız sürekli onu görmek ve sevmek için dışarı çıkın. Ayrıca zaten dışarıda deyip gezdirmeyi unutmayın!
Onun haricinde büyük, küçük fark etmez, zaten bir süre sonra alışacaktır...

Siyammm
Siyammm

120334

Arkadaşlar yapmayın dışarı koyunca alışırmoş doğası gereği fln. Yahu doğasında yanında anası babası oluyor. Kedi döver bir kere . 3 pitbulu kan revan içinde bırakabilme potansiyelindeki kedicikler bu finoyu napar?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1552 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR