Profine Mama

Ebrarh
Ebrarh

106043 Puan

profine mama nasıl yeni gördüm kullanan var mı memnun mu

6 CEVAP

787891
787891

118097

Genelde sokak kedileri için kullanılıyor o kadar da güzel mama değil

Ebrarh
Ebrarh

106043

anladım teşekkür ederim

Sselin1
Sselin1

122024

Cok iyi bir mama degil ama fiyat performans ürünü. Tercih edilebilir. Reflex, felicia, pro choice gibi mamalardan daha iyi. Benim kedilerim sevmemisti ve mama tanesi de taş gibi cok sertti.

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Ben kullanıyorum, kedim daha önce whiskas kullandığı için başlarda pek sevmiyordu açıkçası ama içerik bakımından bir çok market mamasından iyi. Yüksek fiyatlı mamalar ile karşılaştırma yapmıyorum tabi ama bu fiyata en kaliteliler arasına girer. Taneleri söylendiği gibi baya sert, kokusu da baya bi ağır. Hatta mama yediği zaman bütün oda mama kokuyor :(

bademthecatt
bademthecatt

122203

Benim kedim beğenmemişti çokta iyi bir mama değil içeriği

gulsstoft
gulsstoft

903

Ürün bugün geldi paketleme çok iyi kargo hızı mükemmel, 24 saat içinde geldi. Mama içindeki değerlere güvenerek aldım. Ama iki kısır erkek kedim de ağızlarına sürmedi. Normalde nd yiyorlar. Ama nd pahalı olduğu için malum öğrenciyiz buna geçelim dedim. Dün gece nd de bitmişti sokak kedilerine aldığımız hayli ucuz olan mamadan verdiğimde hapur hupur yemişlerdi. O mamadan sonra bugün Profine ı verdim ağızlarına sürmediler. Normalde mama geçişlerinde hiç karıştırma uygulamam. Bari karıştırıyım dedim, sokak kedisi maması ile profine ı beraber koydum. Sokak mamasını seçerek yediler. Bakalım belki aç değillerdir çok çünkü öğlen yaş mama vermiştim. Bir gelişme olursa yazıcam.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 591 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR