Kedi Kızgınlığını Nasıl Hafifletebilirim

Hzlcelebi
Hzlcelebi

6809 Puan

Merhaba 4 gün önce sokaktan sokapa atılmış bir kedi aldık yoğun enfeksiyonu vardı antibiyotik kullanıyoruz kedi kızgınlık döneminde sanıyorum sürekli bağırıyor hasta olduğu için kısırlaştırma şu an yapılamıyor önerilerinizi alabilir miyim teşekkürler

4 CEVAP

787891
787891

118097

Oyun oynayıp onu yorabilirsiniz

SEYMADUMAN
SEYMADUMAN

2996

Evde sakinleştirmeniz çok zor ama veterinerde yatıştırmak adına ilaç verildiğini duymuştum kesinliğinden emin olmamakla beraber bilgi alabilirsiniz

Natkarat
Natkarat

10977


  • Eğer maddi imkanınız varsa bitkisel olarak kot bayoun kullanın. 120-150 lira bandında olması gerekiyor.

  • Sık sık oynayarak onu yorup ardından mamasını verin. Bunu 3 öğün yapsanız günü kapatmış oluyorsunuz zaten. Fakat gerçekçi olmak gerekirse pek mümkün olmuyor. Çünkü onların enerjisi tükenmediği için bizlere çok zahmetli geliyor. En azından 2 kez yaparsanız büyük kolaylık sağlar.
    -Gimcat'in anti stress macunu çok etkili olmasa da rahatlatıp uyumasını kolaylaştırıyor. Bu açıdan gün ortasında ya da yatmadan önce verirseniz faydasını görürsünüz.
    -Kızgınlığa giren dişi kedi nasıl sakinleştirilir Bu videoyu izleyip aynen uygulayabilirsiniz. Hepsinde işe yaramıyor ama işe yarayan çok kedi gördüm. Geçici de olsa o stresini azaltıyor. Son hamleden sonra doğaları gereği erkek kedileri uzaklaştırmaya çalışırlar. Genel anlamda zarar verene denk gelmedim ama dikkatli olmakta fayda var.

ardazeybel16
ardazeybel16

2991

Veterinerler hormon falan uyguluyor ama hiç sağlıklı değil

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 477 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR