Yanaklarımı Isırıyor?

SilasinemD
SilasinemD

874 Puan

Kedim iki gündür falan sürekli ısırıyor bizi. Elimi ısırıp yalıyor sonra hadi o neyse de burnumu ve yanaklarımı ısırmaya başladı. Uyurken ya da yatakta yatarken koşa koşa gelip yanaklarımı ısırmaya başlıyor. Yüzümü çizecek ya da iz bırakacak diye korkuyorum bunu neden yapıyor ki

3 CEVAP

BalliBadem
BalliBadem

121963

Bişey istiyor olabilir bu ara yaş mama yedi ama sonra vermediyseniz yeniden yaş mama istediği için yapıyor olabilir

mmhureyre
mmhureyre

1015

bnm kedilerden biri sabaha karşı resmen burnumdan başlayıp beni yemek istiyor, açken yapıyor ben bağırıp ağlıyo gibi yapınca ısırmayı bırakıp yalıyo gibi yapıyo sonra bi ha yemeye çalışıyo burnumu. mama vermeye de daha bir kaç saati oluyor. sıkıyorum dişimi ama ölsem kalsam yiycekler beni hiç kuşkusuz :)) sizinki aç mı ısırırken, aç değilse oyun yapıyorum sanıyordur birkaç kez itip azarlasanız bırakır belki. ama açken yapıyorsa sizinki de ölseniz sizi yiycek olan kedilerdendir bnmkisi gibi :))

SilasinemD
SilasinemD

874

Yok akşam yatmadan önce ve sabah uyanınca böyle yapıyor. Aç olduğunu sanmıyorum çünkü yatmadan önce benden önce uyanırsa diye mama koyuyorum biraz. Özellikle sabah uyanıp mamasını verip yatmaya gidiyorum. Yemeyi bırakıp yanıma geliyor yüzümü yalıyor biraz sonra ısırmaya başlıyor. Hani oyun diycem ama acıtıyor bazen gerçekten de gözümün altında kırmızılık var ısırıklar yüzünden.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 979 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80235 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR