Corona, Bağışıklık Düşüklüğü

ilke26
ilke26

170 Puan

Üç yaşındaki kedimde corona çıktı bir kaç ay önce ağzında uçuk gibi yaralar çıktı ve iki farklı ilaç kullanarak bağışıklığı yükseltince düzeldi. Şuan yine ağzında pütürler oluştu. Bağışıklık için ne kullanabilirim.

3 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Immuneks çocuk şurubu da öneririm.

cagdan
cagdan

3497

vetiq nutri-vit plus - cat her gün sabah akşam parmak ucu kadar yedirin yemezse pati kenarına sürün. Ciğer ve tavuk göğsünü tuzsuz haşlayıp üzerine ıslanıp erimeyecek şekilde toz haline getirdiğinz mamadan serpin bir avuç kadar, bu şekilde de yumuşak ıslak mama oluşturabilirsiniz. Ben bu şekilde kış tatiline giden komşumuzun bahçesindeki hastalanan kedişi düzeltmiştim. ıslak mamayı kavanozda normal buzdolabında bir hafta tutabilirsiniz kapağı sıkı kapatarak, mama ufalamayı yedirmeye yakın yaparsınız.

mmhureyre
mmhureyre

1015

propolis koyorum ben sularına birkaç damla... kendime haftada iki-üç defa beş-on damla koyom suyuma, köpeklerime hafta bir-iki üç-beş damla, kedilerime haftada bir-iki defa iki-üç damla sadece... hasta olunca kedi belki hafta 3-4 kere ve 3-5 damlaya çıkılabilir su bazlısı suya damlatılarak içiliyor direk zaten

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 420 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR