Kedim Hala İç Parazit Yumurtası Döküyor Neden?

ilya
ilya

240 Puan

Merhabalar 08.02.2020'de kedimin iç dış paraziti yapıldı ancak kedim halen iç parazit yumurtası dökmeye devam ediyor. Yeni yeni de susamdan biraz daha büyük parçalar gelmeye başladı. Veterineri 8i haftası aradığımda ilacın etkisi demişti ancak halen devam etmiyordur değil mi?
Sürekli kumunu temiz tutuyorum, susam gibi yumurtaları en başından beri hep toplayıp etrafı çamaşır suyuyla sildim. Ancak halen devam ediyor ne yapmalıyım?

1 CEVAP

mmhureyre
mmhureyre

1015

ilk doz aşıysa aradan bi hafta on gün sonra hmn ikinci dozu da yapılmalıydı sanırım, çünkü yumurtalar ölmez anneler babalar ölür ilk dozla, on gün içinde yumurtalar açılınca ikinci bir dozla üstüne gitmek gerekir ki hayvn tam anlamıyla temiz olsun diye biliyorum ama... tabi ilacınız kuvvetliyse yumurta açılınca da etkiliyecek kadar onu bilmem. ama çok zaman geçmesine rağmen bi şeyler çıkıyor dışkıdan diyorsunuz bu da eğer ölüyse çıkanlar yeni açılan yumurtalardaki parazitleri öldürüyordur aşınız. canlıysa sıkıntı ama... heleki yumurta neyim var diyorsunuz yumurta gözle görülmez ölü solucan mıki onlar. acaba gördüğünüz şeyleri içeren kakasını bi veterinerinize mi götürseniz. önemli bir konu size de bulaşmasın parazit, aşı yetersiz kaldıysa

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 331 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79932 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR