Diş Gıcırdatma

Sut_lac
Sut_lac

4710 Puan

7 aylık kedim Uyurken, yemek yerken diş gıcırdatıyor. Neden olabilir yaşayan var mı?

4 CEVAP

seliinkececi
seliinkececi

2912

insanlardaki gibi psikolojik bir durum buyuk ihtimalle. asiri stresten olur. bu aralar kizginlik donemindeyse veya ergenlik cagindaysa stresten oluyordur. baska bir neden dusunemedim fakat stresi de hafife almayin kediler hassas varliklardir depresyona girebilirler.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Yakın tarihte kısırlaştırdık kedimizi belki onun için stres yapmış olabilir. Evde kendisinden 1 yaş büyük bir kedimiz daha var onunla ilgili bir stres de olabilir diyeceğim ama evimize ikinci kedi olarak gelen venüs ve daha öncesinden bunu stres yapmadı. Yine de çok ama çok dikkat edeceğim.

Merhabalar, 7 aylık sokaktan sahiplendiğimiz kedimizi 2 hafta önce kısırlaştırdık. Herşey normal. İştahında ve dışkısında da bir problem yok. İç parazit aşısını da 1 ay önce olmuştu. Fakat; 3 gündür diş gıcırdatmaya başladı. Özellikle de uykuya dalmadan önce. Veterinere götürdük. Dişlerinde bir sıkıntı olmadığını söyledi ve vitamin verdi. Benzer durumla karşılaşmış olan varsa lütfen yazsın. Ya da neden yaptığı konusunda fikri olan varsa da yazsın. Belki stres yapmıştır yani umarım öyledir. Çok endişeleniyorum.

Fikirlerinizi bekliyorum 😳

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 255 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR