Evde 2 Erkek Kedi Birbirine Alışır Mı ?

MERHABA EVİNDE BİRDEN FAZLA KEDİ BESLEYEN KİŞİLERİN FİKRİNE İHTİYACIM VAR . ŞUANDA 2 YAŞINDA BİR ERKEK KEDİM VAR KISIR VE YANINA BİR ARKADAŞ KURTARIP SAHİPLENDİK AMA GELEN KEDİ KISIR DEĞİL VE EVDEKİNE SÜREKLİ SALDIRIYOR AYRI ODALARDA TUTUYORUM. KISIRLAŞTIRSAM BU SALDIRMA HUYU GEÇER Mİ ? BÖYLE BİR DENEYİMİ OLAN ?

7 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Benim iki erkek kedim var. İkinci kedimi yavruyken sahiplendim, ilk kedim yetişkin ve kısırdı yavru geldiğinde, ona rağmen ilk kedim kabullenmekte çok zorluk çekti. 2 ayda anca alıştılar. Sizin iki kediniz de yetişkin olduğu için biraz daha zor olabilir alışmaları, ama zamanla alışmayacak kedi yok diye düşünüyorum, birbirlerini sevmeseler bile bir arada yaşamayı öğreniyorlar sonunda.


Yeni kediyi mutlaka kısırlaştırın, süreci çok olumlu etkileyecektir. Karşı cinsten kediler daha iyi anlaşsa da hemcinsler de birarada yaşayabilir, ama ikisi de kısır olmalı mutlaka, yoksa birbirlerini rakip olarak görürler ve çok kavga olur.

Kontesiim
Kontesiim

104582

Bu birazda kedilerin karakterist özelliğine bağlı keşke cinsiyetleri farkli olsaydi o zaman daha az kavga ederlerdi ama siz yinede aliştırmayi deneyin önce ayri odalarda dursunlar kokularina alişsinlar sonra karşılaştirin umarim alişirlar

TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK CEVABINIZ İÇİN YARIN KISIRLAŞTIRMAK İÇİN KLİNİĞE BIRAKACAĞIM UMARIM HER ŞEY GÜZEL OLUR

787891
787891

118097

Evet yeni gelen kedi yavru olduğu için oyun oynamak istiyordur alışır lar bir süre sonra

YENİ GELEN KEDİDE 2 YAŞINDA

787891
787891

118097

O zaman kısırlaştırın yakında alışır lar

BENİM KEDİM EXOTİC SCOTİSH YENİ GELEN ÇOCUKTA SCOTİSH FORD ASLINDA IRK GEREĞİ SAKİN OLDUKLARI İÇİN ALIŞIRLAR DİYE DÜŞÜNDÜM. AMA YENİ GELEN KEDİ BİRAZ TRAMVATİK ESKİ SAHİBİ TARAFINDAN HIRPALANMIŞ VE BENİMKİNİN 2 KATI BÜYÜKLÜĞÜNDE İLK GÜNLER BÖYLE ŞEYLER OLMADI HİÇ BURUN BURUNA BİRBİRLERİNİ KOKLUYORLARDI AMA 4 CÜ GÜN YENİ GELEN SALDIRDI VE TOP GİBİ KAVGA ETTİLER. ÇOKTA SEVDİK AMA ŞUAN İŞTE OLDUĞUMUZ SAATLERDE AYRI TUTUYORUZ ÇÜNKÜ YÜRÜRKEN ARKASINDAN HEMEN HIZLICA KOŞUYOR AMA BİZE KARŞI ÇOK SAKİN. KISIRLAŞINCA O ÜSTÜNLÜK İÇGÜDÜSÜ KAYBOLUR DİYE DÜŞÜNDÜK AMA EMİN OLAMADIK KİMİ VET GÖRE DÜZELİR KİMİNE GÖRE 2 ERKEK KEDİ OLMAZ DİYORLAR KAFAMIZ KARIŞTI

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 359 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR