Fitmin Purity Mi N&D Mi?

BenNisa
BenNisa

12322 Puan

Fitmin Purity: Et (% 24 kurutulmuş tavuk,% 20 taze tavuk,% 19 taze domuz karaciğeri,% 8 kurutulmuş ördek,% 5.6 kurutulmuş balık - morina, conger ve sardalya,% 1.7 kurutulmuş domuz eti ve sığır eti), tavuk yağı, patates, yeşil bezelye, tavuk yumurtası, pancar posası, elmalar, kurutulmuş Saccharomyces cerevisiae inaktif maya, bira mayası, peynir altı suyu, keten tohumu, soğuk preslenmiş Norveç somon yağı, bitkisel kompleks (ısırgan otu yaprakları, karahindiba yaprakları, papatya çiçeği% 0.17, limon otu, ıhlamur çiçeği), mineraller, hindiba kökü, goji meyvesi% 0.2, zencefil kökü% 0.1, yucca shidigera.
N&D: Taze kemiksiz tavuk (30%), kurutulmuş tavuk eti (28%), patatesler, tavuk yağı, kurutulmuş tüm yumurtalar, taze ringa balığı, kurutulmuş ringa balığı, balık yağı,hidrolize hayvansal proteinler, bezelye bitkisel lif, kurutulmuş havuc kurutulmuş şifalı bitki unu, inulin,fructo?oligosakkaritler, mannanoligosakkaritler, nar tozu (0.5%), kurutulmuş elma, ıspanak tozu,pisilyum (0.3%), Frenk üzümü tozu, kurutulmuş tatlı portakal, toz yaban mersini, sodyum klorür, kurutulmuş bira mayası, zerdeçal kökü (0.2%), glukozamin, kondroitin sülfat, kadife çiçeği özü (lutein kaynağı). kg ?daki ilaveler ? Besleyici ilaveler: A Vitamini 18000IU; D3 Vitamini 1200IU; E Vitamini 600mg; C Vitamini 300mg; Niasin 150mg; pantotenik asit 50mg; B2 Vitamini 20mg; B6 Vitamini 8.1mg; B1 Vitamini 10mg; H Vitamini 1.5mg; Folik asit 1.5mg; B12 Vitamini 0.1mg; kolin klorür 2500mg; Beta?karoten 1.5mg; Çinko şelat benzeri metiyonin hidroksilaz 910mg; maganez şelat benzeri metiyonin hidroksil az 380mg; glisin hidrat demir şelat 250mg; bakır şelat benzeri metiyonin hidroksil az 88mg; selenometiyonin 0.40mg; DL?metiyonin 5000mg; Taurin 4000mg; L?Karnitin 300mg. Organoleptik ilaveler: aloe vera ekstresi 1000mg; yeşil çay ekstresi 100mg; Biberiye özü. Antioksidanlar: doğal kökenli zengin tokoferol özü.
Hangi mama daha iyi???

6 CEVAP

BenNisa
BenNisa

12322

Güncel.

Sselin1
Sselin1

122024

2 mamada iyi kedinize hangisi daha iyi gelirse onu kullanin bence Bu arada fitminde taurin orani az ama yüksek oranda ciger kullanilmis bu yuzden dusuk bence. Ayrica %19 karaciger olmasi da iyi mi bilemedim fazla gibi ama kuru mamadaki besin degeri düşebilir cig gibi dusunememek lazim sanrm. Diger takviyeleri bilmyorum resmi sitesinde görememistim paketi incelemek lazim ama icerik olarak cok iyi bir mama. Kullanici yorumlari da onemli ama bu mamayi kullanan kisi cok olmadigi icin net bir sekilde kimse öneremiyor.

BenNisa
BenNisa

12322

Ya ben ilk önce N&D almayı planlıyordum fakat gördüğüm kadarıyla N&D kullanan kişiler kedilerinin çok fazla tüy döktüğü söylüyorlar. Bu nedenle insan ister istemez başka mamalara yöneliyor. Fitmin Purity mamasında çok fazla et var. Ama bu sitede bu mamayı N&D kadar önerenler vs. yok. Bu yüzden kullanan kişilerin memnun olmadığı düşüncesi de aklımı çeliyor. Bu mamayı (Fitmin Purity) kullanan varsa lütfen mama ile ilgili düşüncelerini yazsın. Böylece birçok anneyi ya da babayı ya da her ikisini de mutlu etmiş olur :D

Alaracatlover
Alaracatlover

115979

Her kefi dökmüyor ama karar sizin

Zeynucka
Zeynucka

2287

Ben şuan fitmin purity kullanıyorum.öncesinde nd kullanıyordum.tüy dökümünü çok azalttı fitmin ama kakası kokmaya başladı.veterinerimde kanlı dışkı yapabileceğini söyledi.bilemiyorum

onurtemiz
onurtemiz

116286

Siz bence Fitmin kullanın çünkü ND'nin kalitesi belli ispata gerek yok, tecrübelerinizi görelim duyalım derim ben. İki mamanın pakette yazan içeriği gayet çok iyi. ND nin tek kusuru bazı kedilerde feci bir tüy dökümüne yol açıyor. Bizim oğlan doğduğundan beri genel olarak ND yedi sağlıklı mı sağlıklı güçlü mü güçlü bir sorunu yok şükür ama tüylerini hep inanılmaz döktü ND.


Fitmin i deneyin ve sizin yorumlarınızı görelim zaman geçtikçe. ND hep var nasıl olsa

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 817 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR