Sahiplendirilen Kedi

yaklaşık 2 hafta önce petlebi üzerinden bir kedi sahiplendirdik verdiğimiz aile ile sürekli konuşuyoruz . Evde küçük bir çocuk var ve kediye eziyet ediyor. Biz bunu daha önce aileye söyledik fakat kabul etmiyorlar kediyi nasıl geri alabiliriz bir fikri olan var mı?

8 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Ben de kedi sahiplendirdim ve başıma gelmeyen kalmadı artık bana iyi ders oldu. Bir daha başıma gelirse, bir daha hayat karşıma parmak kadar 6 tane kedi bebeği çıkartırsa hepsini kendim alıcam bakıcam bakabildiğim kadar çünkü insanlar çok yalancı, kimse dediği gibi çıkmıyor!!!
Ben de kedi sahiplendirmenin acısını yaşadım. Biri öldü diğerlerini de sokağa attılar. Merhametsiz kalpsiz bencil nankör insanoğlu işte

Htcozlp
Htcozlp

24230

Aileyle bu konuda daha önce anlaşmışsanız ve sonradan bu durum çıkmışsa bence biraz zorlayın.Benim başıma da böyle bir durum geldi sayılır.Kediyi alana kadar burnundan getirdim.Iyki de almışım..Her hafta konuşmama rağmen,sürekli resim atmasına rağmen kedi balkondan düşmüş, kalçası çatlamış,bana haber vermemiş vsvs..Güvenmiyorsanız ,içiniz rahat değilse bence kesinlikle geri alın,ilk rica edin gerekirse çirkefleşin.. Aklıma başka bir şey gelmiyor malesef :(

Dilek2101
Dilek2101

1291

Yasal işlem başlatacağınızı, kedinin veteriner kontrolünden geçeceğini ve en ufak şeyin bile ortaya çıkacağını söyleyin. Belki dediğiniz gibi bi durum varsa karşı tarafı bu şekilde korkutup geri alabilirsiniz.

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Bence direkt çirkefleşin. Olmazsa yasal yolları işin içine katar tehdit edersiniz. Bu da can, yazık değil mi ya. Ben kedimi zaten çiftleştirmeyi düşünmüyorum ancak olur da sokakta baktığım kedilerin yavruları falan bi aileye gitse kesinlikle küçük çocuğu olmayan birini tercih ederdim. Sevmeye çalışırken zarar veriyorlar, aileler zaten ilk kez kedi sahiplenmişse kendileri bile nasıl bakılacağını bilmezken küçücük çocuğa bak kedi diye oyuncak gibi sunuyorlar. Ben 20 yaşındayım ama kedim geldiğinden beri belki 30 soru sormuşumdur. Umarım bir an önce çözüme ulaşırsınız.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Sahiplendirmeye de korkuyoruz artik.. evini biliyo musunuz o kisinin?

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Evini biliyorsanız direk gidin aşıları geldi , kisirlastiracam , veterinere alacam vs deyip alın ve geri vermeyin

Natkarat
Natkarat

10977

Delil olmaksızın alamazsınız diye biliyorum.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Sarmanbirkedi
Bence en mantıklısını söylemiş.
Aşısını yaptırıcam, kısırlaştırıcam filan deyin belki iknâ olurlar.Alın kedinizi bir daha da geri vermeyin. Kimileri bakamadıkları hayvanlara ısrarla baktıklarını iddia ediyor. Sonra da tüm hayvanlar sokaklarda sersefil :s Günah yaa GÜNAH.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 389 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80716 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR