Kedimin Geçmeyen Kaşıntısı

Sisifoss
Sisifoss

224 Puan

Merhabalar. Dişi kedime 2 ay önce bir tasma takmıştım. Bir kaç gün sonra kaşındığını farkettim. Çıkarttığımda boynunda tasmanın olduğu yerlerde tamamen tüyler dökülmüştü. Ve çenesini çok kaşıdığı için yara olmuştu daire seklide. Çıkarttıktan sonra veterinere götürdüm ne olduğunu tam anlayamadı. Bana fucidin krem verdi. Yaralar geçti ve tekrarlamadı ama özellikle geceleri çok kaşinmaya devam etti. Bir baktım boynunun tamamında tüyler dökülmüştü. Bir kaç gün kremi sürdüm tüyler geri cıktı kaşıntı azaldi. Maması proplan kitten tavukluydu onu Nd tahilsiz balikli ile degistirdim. Belki gıda alerjisi vardir dedim. Gene degisen bir sey olmadi. En son pireden suphelendim. Kedim sipsiyah oldugu icin belki farkedememis olabiliriz dedim. Tekrar veterinere goturdum stronghold damla yaptilar gene detayli incelenmedi. Bir de tuylerinin ustunde kepeğimsi seyler var bazen. Kaşırken bazen kafasını iki kez silkeliyor yanagini kulagini vs kasiyor. Gunde 3 4 kez bu basimiza geliyor Şimdi ben alerji testi yaptirmak istiyorum bunun fiyati ne kadardir bilen var mi ? Veya yaptiran ? Benim ona gore para biriktirmem gerekiyor veterinerlerede muayene olmadan sormak istemiyorum. Goruslerinizi bekliyorum.

3 CEVAP

pinarcaya
pinarcaya

19123

Belirgin bir hastaligi yoksa deri sagligi icin omega takviyesi yapabilirsiniz.

Sisifoss
Sisifoss

224

Hangisini önerirsiniz ? Başka bir sorunu yok dışkı iştah oynama vs normal. Toza vs alerjisi mi var acaba diye düşünmeye başladım.

pinarcaya
pinarcaya

19123

Ben kedime vetoskin veriyorum deri sagligi icin. Veterinerlerde satiliyor. Diger omegalara gore daha yogun bir takviye. Bir de f4legs diye bir sey var. Kullanmadim ama o da dikkatimi cekti. Instagramdan bir veterinerden aliyorum. F4legsin de instagram sayfasi var.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 330 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80716 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR