İki Farklı Kuru Mamayı Karıstırmak Dogrumu?

Istina
Istina

2399 Puan

merhaba arkadaşlar.. 11 aylık erkek kedim 10aylık kısırlastirdik. royal c. steriliz kuru mama ya gectik. insinct marka mama çok organik icerikli bir mama diye duymuştum. ondanda aldım steriliz olanindan. ama o baya pahalı tabi hatta bu siteden bi nebze uygun rakama buldum. hem royal i daha lezzetli yesin hem de daha ekonomik kullanabilmek için iki mamayı karstrp veriyorum. bi sorun yaşamadım ama sizlerin bildigi bir detay varmı diye sormak istedim.sevgiler

6 CEVAP

Bence karıştırmayın, karıştıracaksanız da rc gibi çöp bir mamayla karıştırmayın. Bütçeniz insinct'e yetmiyorsa ND düşünebilirsiniz. Fiyatını bilmiyorum ama acanaya da bakabilirsiniz.

Zararlarını hemen göremezsiniz ki, kediniz 7 yaşına geldiğinde çıkan bir sürü sağlık sorunundan royal canin’in kötü olduğunu anlamış olursunuz ama iş işten geçmiş olur. Ne olabilir ki diyebilirsiniz ama şeker hastalığı ve obezite kesin olur. Birkaç yıl sonra da belki kanser... Kuru mamaların hepsi zaten kedi sağlığı için birebir maddeler değil, ya ev yapımı yaş mamayla ya da çiğ şekilde beslememiz lazım kedilerimizi ki 20 yaşına kadar yaşayabilen hayvanlar 10 yaşında ölmesinler.

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Rc çok koru bir mama. Whiskas firmasından ne beklenir instincte yazık olur. Ama bitene kadar karistirabilir sonra arkwdasin dedigi gibi nd alabilirsiniz

Istina
Istina

2399

karıştırmama kararı aldım... royal canin için neden kötü diyorki herkes.. yani kötü başka birsey bence.. zarar veren sorun cıkaran bir mama olmalı yada zararı yararından çok olmalı... kar zarar esit gibiyse kötü demekte haksızlk biraz sanki..

Catloveerr
Catloveerr

13260

@istina kötü çünkü içerisinde etten eser yok. Fiyatı da et olmayan bir mamaya göre aşırı fazla hakketmeyen bi mama. Hem kedilerde bağımlılık yapıyor hem de mars firmasının her ürünü böyle kötü içerikli..

Alaracatlover
Alaracatlover

115979

Ben elimde kalan Nd ile feliciayı karıştırıp veriyorum ve arada içine Zurich multivitamin ekliyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 393 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81763 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR