Bio Pet Active Dermacat 0,5 Tablet Kullanan Var Mı Acaba?

rkor07
rkor07

1821 Puan

Belki mevsim geçişi nedeniyledir bilmiyorum kedim çok fazla tüy döküyor..biraz araştırdım "Bio Pet Active DermaCat 0,5" isimli ürünü beğendim..kullanan var mı yada tavsiye edebileceğiniz başka ürün var mı? teşekkürler ????


3 CEVAP

Alaracatlover
Alaracatlover

115979

Zurich var :))

TATA4242
TATA4242

118617

Vet.hekim tavsiye etmeden vitamin veya ek mineral takviyesi yapmayın.Tüy dökme sebeplerini defalarca söyledim.Kullanılan vitamin ve mineraller,yani satın alınan her türlü yapay takviye doğalı ile bir tutulmamalıdır.Vitamin fazlalığının ciddi sonuçlarından birisi ise kanserdir.Tam mama (premium)düzeyde kullanılan kaliteli mamalar verildiğinden,ekstra olarak takviye eksiklik gözlenirse verilebilir.Üstünde genellikle,tedavi edici olarak kullanılamaz gibi yazıların yazılması bu sebepden kaynaklıdır.Bilinçsiz ilaç veya takviye gıda kullanımı,sadece zarar getirir.Biotin ve vitamin takviyesini bile abartarak,kalp krizi geçiren ve ölüm nedeni belirlenemeyen,testlerde kalp krizi gözükmeyen vakalar mevcuttur.Vitamin veya takviye herhangi bir gıdayı küçümsemeyin,o tatlı görünüşlerinin altında neler yatıyor.

TATA4242
TATA4242

118617

Son olarak,gördüğüm ve incelediğim çoğu tüy dökülmesi ürününde en önemli vitaminlerin değerlerinin azlığı göze çarpıyor.Çinko, B12 ve D vitamini, biotin(H),B1, B5,B6,B3 ve B7 ve B12 vitamini, folik asit (B9)eksikliği,C vitamini,A vitamini,E vitamini,Demir ve protein eksikliği,Niacin ve Omega 3.Kalsiyum ve Magnezyumada bakmak lazım.
Başlıca bunlardan kaynaklı sorunlar oluşur ve bu ürünlerde dikkat ettiğim,en fazla A vitamininin bulunması,halbuki A vitamini fazlalığı saçları öldürür.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2048 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR