Kedimdeki Değişim

Aysenmstura
Aysenmstura

14261 Puan

Kedim şuan 9 aylık. 2.5 ay önce ilk geldiği gün kucağıma gelmişti o zamanlar yanımdan ayrılmazdı sürekli bacaklarıma sürtünür kendini sevdirirdi. Ama şimdi hiç benimle ilgisi yok hatta kaçıyo benden ben yanına giderken. bacaklarıma falan da anca mama vericeğim zaman sürtünüyo. artık umrunda olmuyorum. Neden böyle değişti çok canım sıkılıyor bu duruma. İlk zamanlar uzak durup zamanla alışması gerekirken. Benimki ilk geldiği gün sevgi pıtırcığıydı şimdi yüzüme bakmıyo... Eve misafir geldiğinde korkup saklanıyo acaba onun mu etkisi var, sizce neden olabilir?

5 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Büyüyünce bizi pek takmıyorlar maalesef :( Büyük kedim artık hiç kucağıma gelmiyor nerdeyse. 6 aylık olan hala dibimden ayrılmıyor ama onun da uzaklaşacağı günler yakındır.

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

Kediler büyüdükçe daha bağımsız oluyorlar. Eve misafir gelmesi de bir kediyi huzursuz eder ama bunun size olan tavrıyla bir ilişkisi olacağını sanmıyorum.

Aysenmstura
Aysenmstura

14261

Haklısınız sanırım büyüdüğü için :(

Aysenmstura
Aysenmstura

14261

Kucağıma gelmemesini pek takmıyorum da kaçmasına çok canım sıkılıyo..

787891
787891

118097

Aynı benim kedim :) bende bu durumdan şikayetçiyim ilk geldiği hafta hep üzerimde yatmıştı hatta sonra gitgide daha da uzaklaştı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 361 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80757 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR