Kedi Alerjisi Problemi

Sut_lac
Sut_lac

4710 Puan

Kedi alerjim için iğne olucam fakat 2-3 haftada bir tekrar olmam gerekiyormuş.Kesin bir sonuç da alamayabilirmişim.Alerji iğnesi yaptıran var mı süreç nasıl ilerliyor?Vucudum bir aydır kabarcık içinde ve inanılmaz bir kaşıntı yaşıyorum. Doktor kediyle çok yakın temasta olmaman gerek dedi Ve bu imkansız. Her an kucağımda yavrucağzım.Deneyiminiz varsa paylaşır mısınız Lütfen?

6 CEVAP

Sut_lac
Sut_lac

4710

Allerset, levmont, crebros bu hapları kullandım fakat allerjik kızarıklık ve kaşıntımı geçirmiyor malesef. Pippet içinde kullananlar çok başarılı olduğundan bahsetmiyorlar :(

bihtercik
bihtercik

115875

levmont ben de baya işe yarıyor ama bir süre sonra bağışıklık kazandım ve ilacı bıraktım şuan her şey yolunda.
en başlarda öyle oluyor ama bir süre sonra düzeliyor.
geçmiş olsun

Gerçekten bu haplar bile işe yaramadıysa sıkıntı büyük. Hapları ne sıklıkla içmiştiniz? Kedi alerjisine ek başka nelere alerjiniz var, test yaptırdınız mı?

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Lütfen tüm ilaçlarınızı alın ve iğnelerinizi olun bir süre sonra önemli ölçüde rahatlayacaksınız.
Yıllar içinde tamamen geçenler var.

Daha önceden de yazmıştım iğne kesin bir çözüm olmadığı gibi olumsuz özellikleri de fazla. İğne yaptırmak yerine pippet alerji spreyi, allerset hap, burun spreyi önermiştim. Ayrıca ayda bir kedinizi yıkayabilirsiniz üzerindeki alerjenleri azaltmak için. Normalde kedilerin yıkanmaması gerektiğini elbette biliyorum ama bu gibi durumlar istisna, linç edecek arkadaşlar için şimdiden söyleyim dedim :).

NSukun
NSukun

12394

Kedi yıkanmaz diye bir durum yok aslında bu da yanlış bilinen şeylerden biri alerjisi olanlar yikayabilir kedisini ayrıca hergun taramak da fayda gösterecektir. İğneyle ilgili bilgim yok. Geçmiş olsun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 547 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80757 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR