Kedilere Passiflora Şurup Verelir Mi ?

Merhaba evde 2 adet erkek kedim var , ikiside 3 yaşlarında ve yeni gelen kedi sürekli bir saldırma modunda ve ürkek bu alışma sürecinde biraz PASSİFLORA 1CC şurup ile sakinleşmesi için destek versem işe yarar mı ? Alışma sürecinde desteği olur mu ?

6 CEVAP

Natkarat
Natkarat

10977

Veren var ama içeriği birbirini tutmuyor ticari ismine göre değişiyor yani. Maddi imkanınız varsa kot bayoun tablet ya da sıvı formunu alabilirsiniz. En azından içiniz rahat kullanırsınız.

Natkarat
Natkarat

10977

Doğru söylemiş. İlk tanışmayı aslında bilinçli yapsaydınız daha rahat atlatırdınız. Kokulara yabancı iki varlık yanyana gelince bunlar olağan şeyler. Birisi diğerine üstünlük kurup, diğeri de o üstünlüğü kabul edene kadar devam eder. Sonrasında mutlu mesut yaşarlar. :)

Biliyormusunuz diğer kedi geldiğinde ilk 4 gün hiç sorun yoktu , beraber malt yiyorlardı. 5 ci gün top gibi kavga ettiler sonra kendi kedim tarafındanda tıslamalar başladı. Benimkisi oldukça sosyal ama yeni gelen asosyal ve tranvatik hemen kısırlaştırdık ondan mı acaba diye 2 erkek oda sonuç olmadı. Arkadan yürürken bir anda kapıyor. Artık gözümü kapatıp görmezden gelicem ama zarar vericekler diye korkuyorum. Ama korkmamam ve karışmamam lazımmış :)

Natkarat
Natkarat

10977

Eksik olmuş; kim hangisini veriyor net bir bilgi olmadığı için güvenli ya da güvensiz demek doğru olmaz demek istedim.

Vet hekimimiz verebilirsiniz dedi herhangi bir sorun olmaz dedi. Birde kapatma dedi odaya artık kıskançlık artar dedi kavga ede ede alışacaklar dedi. Bir kere top gibi kavga çıktı o günden sonra korktum işteyken ve uyurken yeni geleni kapatıyorum. Bunu yapmamı ve passiflora ile destek verebilirsin dedi. Sadece deneyen oldu mu diye merak ettim .

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Aynen öyle biri diğerine üstün gelecek, o zamana kadar dövüşecekler ben de ilk zamanlar korkup ayırıyordum belki de ondan uzun sürdü alışmaları. Şu anda anlaşıyorlar ama hala her gün dövüşüyorlar illa ki, şimdi de küçük olan ergenliğe girdi, kısır olana üstünlük kurmaya çalışıyor. Onu da kısırlaştırınca düzelirler diye düşünüyorum. Bir yerde kedilerin arkadaş olmaları 1 yıl sürüyor diye okumuştum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 13658 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR