Kedi Kumu Öneriniz Var Mı?

Sut_lac
Sut_lac

4710 Puan

Selamlar, iran kedim var malum tüyler cok uzun.İnce taneli tüylere doluyor, kalın olanlar iyi topaklanmıyor. Mecbur ikisini karıştırıyordum. Bir de kapalı tuvalet alacağım şimdi o yüzden tozutmayan bir kum kullanmak istiyorum bizimki iyi topaklanmıyor ve tozutuyor. Var mı öneriniz :)

6 CEVAP

Gardenmix ince taneli kullanıyorum memnun kaldim ilk kullanisimdi topaklanmasini basarili buldum. Reflex aktif karbonlu da guzelonuda deneyebilirsiniz bir marka daha vardi onu unuttum işte :D. Pisi pisi de var ondan da memnunum.

Natkarat
Natkarat

10977

Vancat aloe veralı kullanıyorum. Fiyat/performans olarak oldukça memnunum.İnce tanelilerin hepsi dağılıyor maalesef. Bu sebeple paspas ve tuvaletin yönünü duvara dönük biçimde tutarsanız bu oldukça azalıyor. Biraz daha pahalı olarak refleksler genel manada güzel. Bütçe el veriyorsa ever clean en iyisi. Pelet hiç kullanmadım.

shrmnayaz
shrmnayaz

892

Vancat bebek pudralı kalın taneli var şuan. Fiyatına göre gayet iyi. Koku konusunda bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim. Topaklanma konusunda yine iyidir. Naçizane tavsiyem hangi marka olursa olsun sabunlu almayın. İnsanın genzini tıkıyor.

PsLuna
PsLuna

10636

Hemen hemen bütün kum markalarını denedim en memnun kaldığım reflex aktif karbonlu toz, koku problemi yok tavsiye ederim

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

Reflex aktif karbon (kırmızı kutu) çok iyiydi hatta en uzun süre boyunca kirlenmeden kullandigim tek kumdu, şuan babam yanlisikla reflex aktif karbonlu super hizli topaklanan (yesil) kutu olan kumu almış ve kesinlikle çok çok daha iyiymiş bu kum. Öneririm

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

Mır mır aktif karbonlu da güzeldi ama güzel di işte bozdu kendini çok tozutuyor ama koku konusunda o da iyi bir kum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 331 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80732 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR