Kedim Peşimi Bırakmıyor(!)

Makelswon
Makelswon

778 Puan

4 aylık bi kedim var 2 aylıktan beri benimle. Uyurken, dolaşırken, tuvalette bile beni yalnız bırakmıyor. Bi yere kapıyı kapatıp girdiysem çıkana kadar bağırıp duruyor. Özellikle banyoya giremez, ayağıma dolaşıp durduğu için yürüyemez oldum. İlk başlarda hoşuma gidiyordu ama artık bişey mi var acaba diye düşünmüyor değilim. Kedisi böyle psikopat olan var mı? Şimdiden teşekkürler. :)

9 CEVAP

Natkarat
Natkarat

10977

Scottish fold √
Paraya kıyıldığı için instagramsız olmaz √


Rica ediyorum şu kediniz akıntısı için biraz googledan araştırma yapın. Bir kedi tüm fotoğraflarında mı çapaklı olur. Biraz daha özen lütfen.

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Aynı şeyi yaşıyorum. Evde bir şey ararken oda oda gezince bile sürekli ayağımın altında. Uyurken yatağa girmek için ayağımı çekince bile yatağa atlayıp bacağıma yatıyor. Artık ayaklarıma aşık diye düşünmeye başlicam :)) Bu size çok düşkün olduğunun göstergesi ayrıca gündüzleri eğer yanında değilseniz hem özlediğinden hem de oyun oynama isteğini belirtmek için yapıyordur

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Yavruyken böyle oluyorlar, büyüyünce gene sizin yanınızda olmayı tercih eder ama bu kadar her yere peşinizden gelmez.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Hahahah ağzına sağlık Natkarat :D

Natkarat
Natkarat

10977

Kendi yavrunuzun bakımını üstlenin en azından. Daha akıntılarını bir kez bile temizlememişsiniz. Fotoğraflarda sadece ilk teslim aldığınız fotoda satıcı güzel gözüksün diye temizlemiş. Sizin muhtemelen o tatlı kıvrık kulakların nasıl elde edildiğinden de haberiniz yoktur. Daha akıntılarını bile temizlemeyen birisi eklem ağrıları konusunda da kayıtsız kalacağından en ufak şüphem yok. Ayrıca sizi tebrik ederim. Satıcı sayenizde zorla damızlık inek gibi scottish foldlar üretmeye devam edecek. Çünkü sizin gibi insanların varlığını bilmesi onların üretmeye devam etmesi için yeterli bir sebep. O satılamayan yaşlı damızlık(!) gibi kullanılan annenin ahı tutmaz umarım.

Makelswon
Makelswon

778

Size hiçbir konuda açıklama yapmak zorunda değilim. Kedi benim kedim benim yavrum sizi alakadar eden en ufak birşey dahi olamaz. Kendi kendinize kudurursanız sevinirim.

Makelswon
Makelswon

778

İşte tüm sorununuz burda zaten bilip bilmeden elinize telefonu alıp önünüze kim gelirse eleştiriyorsunuz. Kedi arkadaşımın kedisinin yavrusuydu çok istediğim için birini bana verdi yavrular sütten kesilincede kısırlaştırdı. Evde birde tekir kedim zaten uzun zamandır var. Çok duyarlı bi insan kesilip önünüze geleni rahatsız etmeyi bırakın lütfen!

Natkarat
Natkarat

10977

Herkeste scottish foldları arkadaşından alıyor zaten. :D Arkadaşınız bayağı özenmiş sanırım. Aynı cins bulup çiftleştirmiş siz isteyince de vermiş. :D Tekir kedinin olup olmaması değil anlatmak istediğim ama neyse. Bu arada tekirler instagramda çok tutmuyor sanırım. Scottish foldunuza balım diye isim koymuşsunuz, birde ona özel instagram açmışken garibim uzun zamandır olan tekir kediniz çirkin kaldı sanırım. Az önce üretim için kullanılan anneye üzülmüştüm ama balınıza olan sevginizi kıskanan tekire daha çok üzüldüm.


Mesajlarınıza istinaden tekir olmadığına da eminim ama neyse. En iyi ihtimalle mesajı yazdığınızda aldığınızı varsayarak 13 günlük bir kediye uzun zamandır bizimle diyeceğinizi de sanmıyorum. :D


Tekir sahiplenilmeden önceki mesaj :D

Makelswon
Makelswon

778

Yazık valla acıyorum oturup birde araştırıyorsunuz.. Sizin gibilerle kendimi yoramam gerçekten. Gidin başkasına dalaşın lütfen.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2417 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR