Anne Ve Yavruyu Ayırmak Doğru Mu?

AlminaOzc
AlminaOzc

4417 Puan

Dişi kedimi kısırlaştırdıktan sonra yavrulara olan düşkünlüğü arttı sürekli onları çağırıyor onlarla uyuyor yalıyor seviyor hatta emziriyor... Yavrular ise 8 aylıklar, zor durumda kaldığım için sahiplendirmek zorundayım onları ve ayırmam doğru olur mu emin olamıyorum kimse üç kediyi de birlikte almaz biliyorum... Karşılarına çıkan aile fırsatlarını da tepmek istemiyorum ayırmamak adına ne yapacağım bilemiyorum.

19 CEVAP

787891
787891

118097

8 aylık ve hala emziriyormu :) biraz annelik duygusu fazlaymış kediciğin ben olsam ayırmazdım ama bakımıda zordur tabii

Sselin1
Sselin1

122024

Keske daha once sahiplendirseydiniz. Yavrular nerdeyse yetiskin olmuslar size yasadiklari ortama alismislar oyuzden duzenleri bozulacak gittikleri yere alismalari biraz zor olacaktir. :/ ev kedileri zaten yavrularini emzirmeyi birakmazlar ama ilk aylardaki gibi anne- yavru bagi kalmaz oyuzden 3 aylikken sahiplendirmek hem anne hem yavru icin daha kolay olurdu. Peki en azindan 1 yavru sizde kalamaz mi? Diger 2 yavruyuda belki birlikte sahiplenmek isteyen bir yuva cikar.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Yavrulugu kalmamis artik onlarin, iyi bir yer bulunca kacirmayin verin. Umarim kaderleri iyi olur

AlminaOzc
AlminaOzc

4417

Dişilerim kısırlaştırılmış erkek kedim kısırlaştırılmadı fakat çok uysallar sevecenler. Haklısınız bu duruma geleceğimizi ben de bilmiyordum elimde olsa ömrümce bakardım anneleri benim elime doğdu 3 yıldır ben bakıyordum artık istenmiyorlar kendi ekonomik özgürlüğüme sahip olsaydım onlarla başka eve çıkardım ne ailem ne de komşular ev sahibi istiyor kedilerimi sürekli ağlıyorum çok zor gerçekten.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Biliyorum durumunuzu okumuştum ne kadar üzülsem az. Benim de iki kedim var ve gözleri yeni açılıyordu ben büyüttüm. Ailem de destek oldu. İyi ki de oldular. Üçüncü bir kedi düşünmüyorum çünkü maddî olarak iki tanesine bakabilirim. En iyisini yapmak için uğraşıyoruz.

AlminaOzc
AlminaOzc

4417

İyi ki sizler gibi insanlar var o csnların hayatını kurtarmışsınız maddi manevi zor bir durum yine de insan ailesinden görüyor bağlanıyor ileride daha iyisini yapabileceğimi düşünerek kendi düzenimle yeni canlar sahiplenebileceğimi düşünerek kendimi avutuyorum.

Sselin1
Sselin1

122024

Siz anneyi de sahiplendirmek istiyorsunuz. Ben sadece yavrulari sandim oyuzden 3 yavru oldgunu dusundum. evde kedi beslemenizden komsulara ne onu anlamadim. Ayrica ev sahibinin karismasi da garip eve zarar mi verecek kedi? Evde 3 kedi oldugu icin aileniz suan rahatsiz olmustur yavrulari sahiplendirdiginiz zaman belki 1 kediye birsey demezler. Zaten kisirlastirmissiniz artik yavrusuda olmaz. Yavrulari sahiplendirdikten sonra anne kedinin kalmasi icin ugrasin bence.

Sselin1
Sselin1

122024

Anne kedi kisirlastirdiktan sonra da mi cok miyavliyor ?

dilaraxx
dilaraxx

114626

üzülüyorum ya yemin ederim. mecburen kedileri için ilan verenlere . alışmaları zor olur biraz. insan kadar kötü bir canlı yok. yani kediye köpeğe yada bir canlıya zarar verenler için söylüyorum.

AlminaOzc
AlminaOzc

4417

Ben de kıyamıyorum fakat yavrunun daha iyi şartlarda olabileceğini düşünüyorum komşularım ev sahibim hatta ailem bile istemiyor kedilerimi çok zor bir durumdayım... Yavruları olmadan pek rahat durmuyor anne kedi.

AlminaOzc
AlminaOzc

4417

İnşallah en azından iki yavruyu birlikte sahiplenen iyi yürekli birileri çıksa geriye anne kalıyor, anneyi de sahiplendirmek zorundayım yavrulardan sonra.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Almira Hanım;
Keşke yavruları zamanında sahiplendirseymişsiniz..
8 aylıklar yavru değiller kocaman olmuşlar kendileri çiftleşip doğum yapabilirler.
Durumunuz biraz zor.
Erişebildiğiniz her yerden ilan verip şansınızı arttırın.

AlminaOzc
AlminaOzc

4417

En çok da anne kediyi istemiyor ailem çok miyavlıyormuş gerekçeleri bu... Komşular ve ev sahibi çok kedim olmasından şikayetçi nazik bir dille sizi evden atarım dedi ev sahibimiz kedileri yok etmezsem aynen bu şekilde dedi yok et köye at diyorlar ben de sahiplendirmeye çalışıyorum en azından mutlu sıcak bir yuvaları olsun ben idare ederim.

AlminaOzc
AlminaOzc

4417

Gerçekten zor elimde olsa bir an ayrılmak istemem boynumda uyuyorlar hala insanın evladı gibi oluyorlar bir süre sonra... İstenmemeleri çok acı. Ve evet anne kedi çok miyavlıyor herhangi bir sağlık sorunu da yok yavru olduğu dönemden beri çok konuşan bir kedi...

787891
787891

118097

Gerçekten zor bir durum inşallah iyi bir yuva bulabilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 803 Görüntüleme
  • 19 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR