Kısırlaştırma

Sumeyyet
Sumeyyet

1132 Puan

Arkadaşlar diğer sorduğum sorulardan görebilirsiniz kedim yakın zamanda sağlık problemi geçirdi ve çok halsizdi ona rağmen gece gece gine kızgınlığa girdi kedim erkek 1buçuk yaşına yeni girdi kızgınlığı hiç geçmiyor heran müsait hırkası var sürekli onu bafiliyor) : ve çok hırçın kısırlaştıracağım şuanda para biriktiriyorum ve ona kadar bana önerebileceğiniz kedi sakinleştirici vs. önerebilirmisiniz birde kısırlaştırma dan öncesi ve sonrası hakkında bana bilgi verirmisiniz kısırlaştırma hakkında ne bilgi verirseniz verin

4 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Sumeyyet
Erkek kedi her zaman kısırlaştırılabilir aklınızda olsun. Birileri derse ki “Kızgınlıkta geçmesini bekleyin.” erkek kediler KIZGINLIK DÖNEMİ geçirmezler.
Erkek kediler kızgınlığa girip çıkma dönemleri yoktur. Cinsel olgunluğa erişirler ve çiftleşme isteklerini belli ederler. Sizinki başlamış zaten hırkayı yapmaya ve hırçınmış! Hırçınlık gösteriyorsa kısırlaştırılma zamanı çoktan gelmiş demektir :))
Dikkat edin de evden kaçmasın.

BetaZed
BetaZed

681

kısırlaştırdıktan sonra yaraya zarar vermemesine dikkat etmek dışında ekstra bir şeye ihtiyacınız olmuyor. Kızgınlık dönemi bırakın rahat takılsın.

Sumeyyet
Sumeyyet

1132

Tamam saolun

BalliBadem
BalliBadem

121963

Kısırlaştırmadan önce 12 saat yemek yasağı oluyor işte bu yasaktan hemen önce bol bol yaş mama ve vitamin yedirin eve geldiğinde tabağında kuru maması olsun sabah yarım akşam yarım poşet yaş mama verin 2. Günde aynı şekilde 3. Ve 4. Günde sadece yarım poşet verin sonra kuru mamasını yesin ve ameliyattan sonra 1 hafta boyunca vitamin macunu yesin tabağındaki kuru mamayı hep tazeleyin aç kalmasın ve eve gelir gelmez yemek vermeyin boğulabilir biraz ayılınca yer

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 435 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR