Beklemek Çok Zor :(

fadime35
fadime35

2371 Puan

Son 2 - 2 buçuk aydır evde, daha önce bahçede baktığım kedim 3 hafta önce hastalandı. Maddi durumumuz iyi olmadığı için mecburen belediyenin kliniğine götürdük. En son 11 gün önce haber alabildim.(Mail atarak haber alıyoruz. Maillere cevap verme süreleri 5-15 gün arasıymış.) Nasıl olduğunu çok merak ediyorum. Hem bu durumu yaşayan varsa diye hem de biraz dertleşmek için yazıyorum.


Bulunduğu odaya girdiğimde bana doğru gelmeye çalıştı ama dengesini sağlayamayıp düştü. Önce ayağına bir şey oldu sandım. Kucağıma aldım baktım bir şey olmamıştı ayağına. Aldım yatağına yatırdım. Yaş mama getirdim biraz yedi. Tekrar hareket etmeye çalıştı tekrar düştü. Annem işten geldikten sonra kliniğe götürdük.
Veteriner ilk baktığında iç paraziti çok ondandır dedi. Kliniğe yatırdılar. 10 gün sonra şu maili aldım.


"Denge bozukluğu ve merkezi sinir sistemi rahatsızlığına bağlı semptomlar teşhis edilmiş ve uygun tedavi prosedürü başlatılmıştır.Tedavisi devam etmektedir."


Kendimi çok kötü hissediyorum. Mail hesabıma her girdiğimde kalbim sıkışıyor. Cevap gelmediğini görünce kötü haber almadığım için seviniyorum ama çok merak ediyorum. (Eğer yaşıyorsa şu an 11 buçuk aylık erkek )

8 CEVAP

eylemcaliskan
eylemcaliskan

12219

Gidip görseniz içiniz rahatlar ancak müsaade ederler mi bilemiyorum. Bence elinizden geleni yapın. Acil şifalar diliyorum miniğinize

radagast
radagast

1154

bence kedinizi alın oradan.


onun yerine iyi bir veterinere götürün, ödemede taksit ve indirim isteyin, mutlaka kolaylık yapacaklardır. en azından daha iyi bir tedavi görür kediniz ve siz de ondan istediğiniz zamanda haber alırsınız.


umarım kediniz yaşıyordur ve bir an önce iyileşir.

Katya06
Katya06

13665

Neden böyle bir tavır sergilediğinizi anlayamadım. Bende çalışmıyorum öğrenciyim. Ailemin bana gönderdiği parayla bende kedime bakıyorum. Durumunuzu anlayabiliyorum. Sadece biraz olsun zorlayamaz mısınız demek istemiştim. Yinede sizde bir hayvansever olduğunuz için kedinizin durumuna çok üzüldüğünüzü anlıyorum. Kötü amaçla yapılmış bir yorum değil. İç parazit tedavisini iç parazit haplarını kendinizde alarak yapabilirsiniz. Sadece muayene için veterinere götürmeniz yeterli olacaktır. Başka bir hastalığı var ise belediye veterinerleri ilgilenmez çünkü. Kediniz adına çok üzüldüm. Umarım en yakın zamanda iyileşir ve kavuşursunuz.

Katya06
Katya06

13665

İç parazit çok ise basit bir iç parazit tedavisi ile geçerdi. Belediyenin kliniğine bırakmanıza gerek yoktu. Ayrıca veteriner iç parazitin çok olduğunu nerden anlamış. Karnı çok şiş ise fipte olabilirdi? Oda denge bozukluğu yapıyor. Keşke oraya götürmeseydiniz. Maddi imkanlarınızı biraz zorlayamaz mısınız?

fadime35
fadime35

2371

@Katya06 3 kediye bakmaya çalışıyorum. Ben çalışmadığım için mamalarını bile ailemin yardımıyla ancak alabiliyorum. Yani zevk olsun diye götürüp bırakmadım. Durumumu zaten belirtmiştim yukarıda.

Katya06
Katya06

13665

Veterinerler elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Yeni bir başlık açarak yaşadığınız şehirdeki uygun fiyatlı veterinerleri sorun.

fadime35
fadime35

2371

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Zaten imkanım olsa direkt özel veterinere götürürdüm. Diğer iki kedimi özele götürüp iç parazitlerini yaptırdım hemen. Bir kaç gün önce de dış parazit damlası alıp yapmıştım üçüne de . Ancak elimden bunlar geliyor. Ailemin maddi durumu da çok iyi değil.
Veteriner burada kalması lazım tedavisi uzun sürer , götürürseniz bakamazsınız ölebilir dediği için mecburen ( hiç ayrılmak istemesem de) orada bıraktık. Şimdi almak istesem vereceklerini de hiç sanmıyorum. Çünkü direkt bilgi bile vermiyorlar ancak maille haber alabiliyoruz. (İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kliniğinde)

fadime35
fadime35

2371

Teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 448 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR