8 Aylık Kedim İçin F/P Olarak En İyi Hangi Mamaları Önerirsiniz?

melisagiden
melisagiden

260 Puan

Herkese merhaba, 8 aylık bir kedim var. Öğrenci olduğum için yüksek kalite bandındaki mamalardan alamıyorum. Şu an Felicia kullanıyorum, elimdeki paket bitmek üzere. Ancak kedim eskisi gibi iştahla yemiyor artık mamasını. Yeni mama arayışındayım, yavru kedim için f/p olarak önerileriniz neler acaba?

11 CEVAP

BalliBadem
BalliBadem

121963

Tata
Happy cat alman markası malt macunumda alman markası tam memnundum korktum geri elimdekiler bitince yerli malı bi mamaya mı geçmeliyim gerçekten memnunum ama ve yerli malı malt markası varmı güzel

BalliBadem
BalliBadem

121963

Bu yüzden ithali bırakıp yerliye geçmek pek fark eder mi sonuçta yurt dışındada var Türkiye dede

TATA4242
TATA4242

118617

Dünyadaki kargaşayı göz önünde bulundurarak,döviz,altın ve borsadaki ani değişimleri baz alarak,yerli bir mama kullanmanız en doğrusu olur.Zira ithal mamaların neye göre fiyat artışı yaptığını ben dahi kestiremiyorum.Nakliye, uzun raf ömrü için kullanılan ekstra katkı maddeleri ve koruyucular,biyogüvenlik yasası, gümrük vergileri,diğer vergiler,ithalatçı dağıtıcı,perakendeci kârı,distribütör kârı gibi seçenekleri sıralayabiliriz.Avrupada yaygınlaşan virüs nedeniyle,İtalya menşeili Farmina ürününü bir daha kullanmam,İtalya tamamen kırmızı bölge ilan edildi,tedbir amaçlı bu şekilde karar kıldım.İngiltere,İspanya,Kanada,Fransa,Almanya ve nice avrupa ülkesini saymıyorum.Evimdeki stok bittikden sonra,Mystic ve yeni çıkacak olan mama markası Klicker deneyeceğim.Hayır Avrupayı virüs saldı niye başda euro ve dolar olmak üzere düşmüyor,onuda anlayabilmiş değilim.Adamların ülkesi yok olsa,euro dolar gine artıyor,gerçekden şaşırtıcı.Sizde benim gibi düşünüyorsanız,dilediğiniz Türkiye menşeili ürünü kullanabilirsiniz.

TATA4242
TATA4242

118617

Gerçekden yerli mamaya geçin.Fransada milletvekilleri dahil virüse yakalandı.Çok ciddi bir durum tedbir almak lazım.Komşu ülke Yunanistanda dahil,korono var.Diğer komşuları saymıyorum.Bu sebeple gereken tüm tedbirleri almak lazım.

BalliBadem
BalliBadem

121963

Ama virüs Türkiye dede var

BalliBadem
BalliBadem

121963

Happy cat minkas
Ben markadan memnunum yavruyken kullandım şimdide yeniden kullanmaya başladım açıktan alıyorsanız bir önerim var
Şimdi ben açıktam 4 kg aldım ama bidahakine 3 kg happycat minkas 1 kg da nd yada proplan alıp karıştırıcam

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Ben profine kullanıyorum kilosu 35 tl içeriği gayet iyi

haykoturk
haykoturk

4056

Golosi matisse bonachibo brit care

profine felicia pro choice uygun fiyatlı ama güzel mamalar

TATA4242
TATA4242

118617

https://m.********.com/bio-petactive/bio-active-cati-malt-paste-100-ml-p-1198562?gclid=CjwKCAjwmKLzBRBeEiwACCVihqe_Th7LEn7jitVWiTu05FJS3sDIsNgLijVv4kJYMl_mzYdagzT1dRoC4-AQAvD_BwE&boutiqueId=316784&merchantId=114260

TATA4242
TATA4242

118617

Virüs Türkiyede şuan 1 kişide görüldü ve Avrupa kadar yaygınlaşacağını düşünmüyorum.En geç bize geldiği için,şuan en avantajlı ülke biziz.Hangi önlemlerin alınacağı gördük ve nelerin yapılmaması gerektiğini biliyoruz.En şanssız ülke Çin olmasına rağmen,şuan virüs orada kontrol altına alınmış durumda.Geç kontrolün sağlanması virüsün bilinmemesi,tam çözüme kavuşturulamamasından kaynaklıydı.Dünyaya aktarılan tecrübeler ve paylaşımlar ile şuan Türkiye halen daha güvenli haldedir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1637 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR