Kedim İle İlk Defa 10 Saatlik Otobüs Yolculuğuna Çıkıcaz

Herkese merhaba minik dostum ile Yarın 10 saatlik bir otobüs yolculuğuna çıkacağız Yeni yasa gereği onu yanıma alabiliyorum Tabii kafeste olma şartıyla. Ancak daha önce böyle bir yolculuk yapmadığım için Beni korkutan şey tuvalet problemi ve otobüste sebepsizce miyavlaması daha önce böyle uzun yolculuk yapanlar varsa deneyimlerini yazabilir mi


7 CEVAP

Değişiyor. Benim kedim veteriner egiderken bile nefes nefese kaliyor, titriyor, agzini acip oyle nefes aliyor kopek gibi. Bir gun stresten ölecek diye korkuyorum. :))) Ama cidden kimi kedi çok korkuyor test etmek lazım katiliyorum.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Ben kedimle 20 dklik bi yola çıktım miyavlamaktan sesi kısıldı çok korktu. Bence ilk basta arabaya nasıl tepki veriyor ona bakin yarim saat bir saatlik yolculuklarla. Eğer sizin kendinizde çok ağlar miyavlarsa vet. Hekiminizden sakinleştirici iğne yaptırabilirsiniz

Suraemir
Suraemir

16332

Ay biz 1 saatlik yola gittik hiç susmadı çok zordu ben bile yoruldum

Natkarat
Natkarat

10977

10 saat uzun bir süre. Sakinleştirici alarak çıkarsanız daha rahat edersiniz. Veterinerlerde 15-30 bandında satılıyor. Küçük olduğu için dozajına dikkat edin. 2 parça halinde çıkmadan önce ve 5 saat sonra diğer doz şeklinde kullanabilirsiniz. Yine de kullanmadan önce veterinerinize danışın lütfen.

Esmonic
Esmonic

7061

12 saatlik yolculuk yaptık özel arabayla. Mama yemedi ve tuvaletini de yapmadı. Ödül maması verdim bir tek ona dayamadı. Biraz da su içti. Stresli oluyorlar bizimki alışana kadar ara ara miyavladı. Daha sonra sadece tünellerden geçerken miyavladı. Kediden kediye değişiyor.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Lütfen soru-cevap kuşamında aratın çünkü çok tartışıldı aynı konu aradığınız her şeyi bulacaksınız.

sekerfare21
sekerfare21

115656

Benimki de veterinere gidene kadar stresten sesi kısılıyor ki 10 dk bile değil yol. Cins kediler biraz daha iyi bu konularda daha sakin oluyorlar ama yine de her kedinin kendi durumu var, test etmeden yola çıkmayın.
Her ne kadar yasa yanınızda taşıyabileceğinizi söylese de Türkiye’de işler keyfi de ilerleyebiliyor. İkiniz için de en iyisi test edip öyle yola çıkmanız ve otobüs firmasıyla baştan konuşmanız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 430 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR