Farklı Mamaya Geçiş

aycatt
aycatt

781 Puan

Selam arkadaslar kedim hills science plan kitten'i severek yiyordu ama bu ay nd tahilsiza gectik. yüzüne bile bakmiyor. Eski mamasıyla karıştırırak verdim o şekilde bile yemedi. Elimle verdim yine yemiyor. Nasıl alıştırabilirim bundan sonra nd vermek istiyorum.

5 CEVAP

dilaraxx
dilaraxx

114626

o mamaya alışık olduğu için normal. siz yine yeni mamayı eskisiyle karıştırarak vermeye devam edin zamanla eski mama miktarını azaltın. yeni mamaya alışacaktır bir süre sonra. birde hills neyliydi?nd ne'li? ondan da olabilir?

BalliBadem
BalliBadem

121963

Nd tahılsız pek sevilmiyormuş
Düşük tahıllı alıp deneyin
Zaten tahılsız mamalar kalp büyümesi yapıyor patates dolular iyi değil

hazalaydin
hazalaydin

4854

Bende 2 hafta önce proplandan nd ye geçtim karıştırıp verdim 4 5 gün bayılarak yedi şuan sadece nd veriyorum. Atiyorum günde 60 gr veriyorsaniz 50 gr eski ama 10 gr yeni mama. Sonraki gün 40 gr eski mama 20 gr yeni mama. Bu sekilde arttirarak gitmenizi tavsiye ederim hicbir sorun çıkmadı bende

Faytekin
Faytekin

11982

Kediler önce koku ile karar verdikleri için ,ilk seferde koydugunuz mama miktarı fazla gelmiş olabilir ,bı anda farklı bir mama kokusu alınca yemeyebiliyorlar,onun için hissetmeyecek onu rahatsiz etmeyecek derecede az koyarak cok yavaş bı geçiş yaparsaniz sorun çıkmaz bence,benim dişi kedimde nazlı biraz,ben normalde de böyle yapıyorum,hatta o kadar yavaş geciyorum ki sayarak artırıyorum mamaları her gün, anlamıyorlar bile mamanın değiştiğini :)

aycatt
aycatt

781

@dilaraxx onceki mamasi ton balikliydi simdiki tavuklu narli. Tesekkur ederim cevaplar icin, deneyecegim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 539 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR