Kedilere Neye Göre Vitamin Veriliyor

dilaraxx
dilaraxx

114626 Puan

SORULARDA ÇOK GÖRÜYORUM DA AÇIKÇASI HİÇ ARAŞTIRMADIM. VİTAMİN NEYE GÖRE VERİLİYOR?KAN TESTİ BİRŞEYE GEREK VAR MI? TAM OLARAK NE İŞE YARIYOR?YANİ NE BİLİYİM TÜY DÖKÜLMESİ VB. O TÜR ŞEYLERİ Mİ ETKİLİYOR?ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA NEYE GÖRE ALACAĞIM?

4 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Duzgun beslebince insanda oldugu gibi hayvanda da ek vitamin vermenin gereksiz oldugunu dusunuyorum. Hatta bazi vitaminlerin fazlasi zarar. O yuzden veterinere falan sorun tavsiyeyle vitamin vermeyin. Eksik bir sey cikarsa ona gore. Yani evet kan testi gerekli bence.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Kedilerinizin aşıları tamsa sağlıkları yerindeyse neden vitamin veresiniz?
Durduk yere vitamin vermek bana doğru gelmiyor. Ben hiçbir vitamin vermiyorum. Gerekte yok.
Kan testi genel sağlık durumu hakkında size bilgi verir. Vitamin ve mineral eksikliklerini de tespit eder. Eğer sağlığında bir sorun varsa veterineriniz sizi yönlendirir tedavi veya vitamin konusunda.

dilaraxx
dilaraxx

114626

@LadyAndCat @epiglottis
Hayır zaten bugüne kadar hiç vermedim. Sadece veterinerle bu konuyu görüşmedim,o da bahsetmedi ama bu konu hakkında çok soru görünce gerekli mi diye düşündüm? ama sorucam veterinere

Affaccann
Affaccann

665

Bağışıklılık sistemi her zaman yüksek olsun diye veriyorum genelde haftada 1 veya 2 kez veriyorum taurindir c adek vitaminleri bizim vücudumuz nasıl gerek duyuyorsa bütün besinlerden alıyorsak onlarında ihtiyacı var mamanızın içinde eksik gördüğünüz bişey varsa alıp haftada 1-2 verebilirsiniz çok vermek noksanlık yaratır arasıra verebilirsiniz bir sıkıntı olmaz aksine yararı olur

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 357 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR