Köpek Traşı

sahansat
sahansat

230 Puan

Merhaba öncelikle. 1 buçuk yaşında dişi golden sahibiyim. köpeğim malum yaz gelmesiyle aşırı derecede tüy döküyor. ailem traş konusunda ısrarcı ama forumlardan okudugum kadarıyla traşın zararlı olduguna kanaat getirdim. yalnız bazı sitelerde sürekli olmamak kaydıyla traş edilebileceği yazıyor. Lena hiç traş olmadı bu zamana kadar. yardımcı olursanız cok sevinirim teşekkürler

3 CEVAP

omurr
omurr

1215

ASLA TRAŞ ETTİRMEYİN..VETERİNERLER OLAYI TİCARETE DÖKMÜŞ..TÜYLER ONLARIN KORUYUCU KALKANI..KIŞIN SOĞUKTAN YAZIN SICAKTAN VE HER TÜRLÜ TEHLİKEDEN KORUYOR ONLARI..SIK SIK TARAYIN FIRÇALAYIN..ORTAM ÇOK SICAK OLMASIN..BOL İÇME SUYU BULUNSUN..KALİTELİ BİR MAMAYLA BESLEYİN..( EN İYİSİ ACANADIR) STRESE GİRMESİN BOL BOL EGZERSİZ VE YÜRÜYÜŞ..

rnt
rnt

5741

Tıraş ettirmeyin, sık sık tarayın. Çünkü tıraş ettirdiğiniz zaman aynı yerde tüy çıkmama gibi sorunlar oluyor. Sanılanın aksine tıraş edilen kedi ya da köpek olsun asla serinlemez, rahatlamaz. Aksine tüyler evcil dostlar için koruyucu vazife sağlar. Çok uzun tüyleri varsa koltuk altı ya da karın gibi bölgeleri makasın ucuyla kendiniz dikkatlice kesin.

izzy
izzy

11296

Ben yazın traş ettiriyorum 3 yıldır bir zararını görmedim traş eden de veteriner zaten

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 935 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR