Kısırlaştırma - Kızan

Kubyusbaskent
Kubyusbaskent

103694 Puan

Merhabalar... Bizim kız hala kendini tam anlamıyla açık alanlarda minciklatmiyor... Belli yerlerde bu aradalar miovvv diyip kafasını eyiyor seviyorum kaciyor sonra tekrar gelip mioooov die bı ses çıkarıyor. Farkediyorum ki kuyruğu salsa yapmaya başlıyor çılgınlar gibi :) eşime yanasiyor ben bu aralar çok sıkıştırmak istemediğim için üstüne gitmiyorum. Acaba bu yüzden mi eşime sirnasiyor sevdiriyor yoksa bı bahsettigim belirtiler kızan baslangici mi. Kizanla alakalı deliler gibi bagirdiklari falan yazıyordu. Öyle birşey şuan yok. Veterineri erken diyor halaaaaa... 3ay var yaşına girmesine. Yani acaba yapı olarak mı kontes davraniyor bu durumda bile yoksa girdi mi kizana bı firkim yok düşüncelerinizi bekliyorum...

3 CEVAP

Her kedidefarkli uasta oluyor. 5-6 aylikta baslayabilir amabenim kedim 1 yasinda ilk kizginligina girdi. En belirgin hareketleri arka ayaklarini hafifi kaldirip, kuyrugu da kaldirip o sekilde yatar pozisyonda durmasidir. Birde aci aci bagirirlar. Kuyrugun o tarafa dokunursanız 'hır' gibi bir ses cikariyor.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Geceleri bağarır öyle çok bağarır ki uyutmaz:) gerçekten uyutmaz! O zaman anlarsınız. Sırt üstü yatıp sırtını yerlere sürter de sürter rahatsız oluyormuş gibi sesler çıkarır.
Her kedi farklı oluyor. Benim kedim 8 aylıkken ilk kızgınlığını geçirdi.
Başka biri 6 aylıkken olur, diğer bir türde 1 yaşında oluyor.

Kubyusbaskent
Kubyusbaskent

103694

Yani arada bir antrede çılgınlar gibi bağırıyor lakin devamlı değil kısa kısa :) kendini sevdiriyor da bu sevdirme oyun olabilir mi diye düşünmüyor da degilim.inşallah kizana şimdilik girmez bebek gibi görüyorum 1 yaşından sonra girsin kizana :) biraz daha büyüsün fıstık kizim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 287 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR