5-6 Aylık Kedi Geri Döner Mi?

mephisto
mephisto

4202 Puan

Merhaba, bahçede baktığım 3 kardeş kedi var. 5-6 civarındalar. Yuvaları, mamaları ve sularıyla ilgileniyoruz ama hiç yaklaşmıyorlar. Malum bahar geldi, 2 gündür peşinde erkek kediler vardı. Onlardan sürekli kaçtı, dün ağaca bile tırmanmıştı erkek kedileri kovaladım indi ama o kediler bir süre sonra yine geldi. Yavru kaçtı, ama dönmedi. Bugün çevreyi aradım, mama kokusu alır gelir diye çevreye mama da bıraktım. ama bu saate kadar gelmedi, çevrede de aramama rağmen bulamadım. Acaba geri gelir mi, gelebilir mi merak ediyorum. 2 kardeşi hala bahçedeler. Arada kaybolsalar da geri geliyorlar.

2 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Mephisto
Lütfen o zavallı kedicikleri Belediye’ye bir özel taşıma kutusu alıp götürün ücretsiz aşı ve kısırlaştırılmaları yapılsın...
Korkmuş ve kaçan bir kedi gelemeyenler. Araba altında kalabilir. Diğer kedilerden geçebilecek bulaşıcı hastalıklardan ölebilir. Dışarıdaki kedileri bekleyen çokça ölüm tehlikesi var.
Yanlış anlama kardeşim ama ne kedi ne de köpek bahçede beslenmiyor. Bahçede, balkonda, apartman boşluğunda kedi beslemeye çalışanların sonunu biliyoruz tüm kediler ölüyor.
En azından ücretsiz olarak kısarlaştırılmalarına yardımcı olabilirsiniz:)
Aşıları da yapılırsa ömürleri 3-5 yıl ancak olur. Çoğu 1 yaşını göremiyor dışarıdakilerin.
Evde bakılan kediler 15 yıl yaşıyor.

mephisto
mephisto

4202

Merhaba cevabınızı çok geç gördüm malesef. O bahsettiğim kedilerin 2 si doğum yaptı. Çok erken hamile kaldılar. Kısırlaştırma durumu olmadan malesef. Söylediğiniz gibi bahçede balkonda apartman boşluğunda bakılan kediler ömürleri kısa oluyor. Ama evimde 2 kedim var zaten, eve alamıyorum. Bahçede komşumla ortak bakıyoruz. Ama şu an doğum yaptıkları için 8 yavru, 3 genç ve ayrıca araba motorundan çıkan 1 bebeğe bakıyoruz. Yuva arıyoruz, çok zor ama umarım bulabiliriz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 434 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR