Kedi Kilosu

KediVelisi_
KediVelisi_

2331 Puan

Günaydın,
Kedilerinizin yaşı ve kilosunu nasıl acaba? Yani benim kedim 7 aylık kısır erkek 3.805 gr şu an biraz hızlı mı kilo aldı yoksa ben mi abartıyorum merak ettim.Geçen gün iç dış parazit için gittik veterinerimiz her hangi birşey demedi kilolu vs diye ama yine de sizlerin kedilerini de merak ettim. Herkese patili günler :)

8 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Kısır olduğu için lütfen mamasını ölçerek verin. Evet biraz hızlı kilo almış çünkü daha büyüyecek çocuk. Erkekler dişilerden daha iri ve kilolu oluyor tabii ama yine de erkekte olsa 5 kg’ı geçmese iyi olur tavsiyem.

KediVelisi_
KediVelisi_

2331

Oo bizimki baya hızlı gitmiş o zaman ilk kedim olduğu için sanırım kıyamıyorum sürekli miyavlamasına çok boğazına düşkün ND kısır maması yiyo ama ben tabi tüm gün dolu bırakıyorum tabağını o zaman dikkat edeyim bundan sonra teşekkür ederim

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Bunlar ağlayıp duygu sömürüsü yapabiliyor. Kanmayın :D
Kısırlaştırılan yemeğe daha düşkün oluyor. Benim oğlan da henüz kısır değil ama çok obur ama Babam gözünün yaşına bakmıyor :)
Günde 2 bilemediniz 3 kez ölçüyle mamasını verin. Mama paketlerinin arkasında kilosuna göre yemesi gereken gram yazar.
1 çay bardağı 42 gr oluyor.
Yarım çay bardağı da 20 gr kadar.
1,5 - 2 çay bardağı uygun olur.
Evde ölçü alabileceğiniz bir kap varsa yararlanabilirsiniz...

dilaraxx
dilaraxx

114626

BÜTÜN KEDİLER GİBİ BENİMKİ DAHİL DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPAR:)) KANMAYIN. SAĞLIĞI İÇİN MAMA MİKTARINI BİRAZ AZALTIN. KIYAMIYORUM DEDİNİZ YA ONUN SAĞLIĞI İÇİN YAPTIĞINIZ AKLINIZA GELSİN

Benimki dişi 1.5 yaşında ve 3.5-3.7 kilo. Kediniz erkekmiş, mamayı ölçülü vermeniz gerek. Bir de mutlaka ama mutlaka haftada 3 kez yaş mama verim.

dilaraxx
dilaraxx

114626

benim kedim iki yaşında ama 3,5 kg şuan. sizinki kısır olduğu için ve de büyüme evresinde olduğu için kilo almıştır.ama yine de şimdiden önlemi alın @LadyAndCat dediği gibi ölçerek verin burada bakın mesela mama ölçme kapları var.kilo almaya devam ederse mama miktarını çok az kısın . büyüme evresinde olduğu için çok da kısmayın.

KediVelisi_
KediVelisi_

2331

O kadar akıllılar kii beni sulu götürüp susuz getiriyor valla bundan sonra daha dikkat edicem herkese cevapları için çok teşekkür ederim

dilaraxx
dilaraxx

114626

BİZDEN DAHA ZEKİ BUNLAR:)) BENDE BAZEN KANIYORUM O YÜZDEN SİZE DE BİRŞEY DİYEMİYORUM. :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 316 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR