Kedim Köpek Gibi

ezgibilgili
ezgibilgili

1171 Puan

kedim köpek gibi davranıyor. bir şey atıyorum oynasın diye bana geri getiriyor sonra almam için patisiyle bana dokunuyor. bazen köpek gibi dilini dışarı çıkıp öyle nefes alıp veriyor.

7 CEVAP

ygiz_mrtt
ygiz_mrtt

11583

Bence kediniz üstün zekalı gibi ;) kediler genelde bunları yapmaya üşenir hazır çocuğun yeteneği varken onu basit komutlarla eğitin derim kim bilir belki bir gün polis akademisinde K-9 olarak göreve başlar

@ygiz_mrtt :DDDDD bencede. Ben bişey attigimda birakin getirmeyo gitmeye bile useniyor. Nasil yetistirdim ben bunu bilmiyorum.

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Valla aynı şeyi yaşıyorum herkese de aynı şeyi söylüyorum. Atıyorum getiriyor, yorulunca yatıp dinleniyor sonra bidaha getiriyor. Sabah ağzında topu ile üstüme çıkıp uyanınca suratıma bırakıyor topu :))) Dili dışarda nefes alıp verme sebebi de çok yorulması oluyor genelde benimki de 1 saate yakın oyun oynuyor artık sonlarda böyle oluyor. En güzeli bence, çok mutluyum ben

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Ezgi;
Kimi böyle oluyor :)
Karakter, yapı meselesi.
Ne güzel işte daha ne.
Bol bol oyun oynayın.

Siyammm
Siyammm

120334

Normal ;))

Kedidelisi12
Kedidelisi12

3070

Iıı şeeyy kedinizi yiyebilir misiniz lütfen

suleren
suleren

13520

Bizimki de öyle kesinlikle. Topu önümüze koyup miyavlıyor, bir anneme bir de bana bakıyor oynatalım diye. Bir ara her sabah uyandığımda üzerimde en az 1 tane streç top buluyordum, gelmiş garibim ama kalkıp oynatan olmamış:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 390 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR