Çok Acil Kedim

Derin_sila
Derin_sila

844 Puan

Kedim kızgınlığa girdi kısır değil ve de kısır erkek kedi yanında o yokken bağrıyo ama erkek kedi oluncada istemiyor neden cidden bişi biliyosanız yazarmısınız bu durum beni çok yordu

8 CEVAP

Katya06
Katya06

13665

Şimdi bir şeyler yazardım da ondan sonra başlık açarlar kullanılan üslup hakkında diye. Hahaha. Kısırlaştırabilirsiniz mesela kedinizi?

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

LÜTFEN KEDİNİZİ KISIRLAŞTIRIN.

gulsstoft
gulsstoft

903

Her kedi anlaşacak diye bir şey yok ayrıca erkek kedi kısır olduğu için onun potansiyel eş olduğunu anlayamıyor biz ne kadar erkek desek de onlar kokularla anlaştıkları için. Kedinizin kızgınlığı geçince kısırlaştırınız. ‘Bişi’ bildiğimize ikna etmişizdir umarım :)

Sselin1
Sselin1

122024

Sebep 1, erkek kedi kısır oldugu icin
Sebep 2, erkek kediye alışmadigi icin
Hadi Diyelim ki ciftleştiler 5 dakika sonra kediniz itinayla ciftlesmek icin bagirmaya devam edecektir . Disi kediler icin amac hamile kalmaktir. Yani ciftlessinler diye bosuna ugraşmayin. Tek çozum kedinizn senede 2 kere hamile kalmasi. Mantikli tek çözüm ise kedinizi kısırlaştirmaniz. Sonra hem siz rahatlayacaksiniz hem kediniz rahatlayacak :)

Erkek kedi kısır olduğu için olabilir mi? Haha :) disi kedinizi de kisirlastirin.

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Kediler de insanlar gibi seçici davranabilirler. Çiftleşmek istemiyordur onunla veya erkek kedinin kısır olması ile ilgili olabilir pek emin olmasam da

gulsstoft
gulsstoft

903

Evet kısırlaştırın. Bayağı yorulmuşsunuzdur...

Gnarvakasi
Gnarvakasi

732

Bazı dişi kediler birden fazla eş isteyebiliyor yavru istiyorsanız bu dönemlerde eş arayan bir cok kişi var, kısırlaştırmayı düşünürseniz lutfen kızgınlığının gecmesini bekleyin daha sağlıklı olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 386 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR