Eksik Ürün Göndermeniz Bir Şaka Mı ?

munubol
munubol

166 Puan

Siparişim 127 lira tutuyor ödedim, kargo geldi herşey harika.
bi baktım 90 liralık Mama yok. Ne alaka ??

6 CEVAP

Kbr66
Kbr66

887

Buraya bunu yazmanız hiçbir şeyi değiştirmez iletişim bölümünden yetkili biriyle iletişime geçin eksik olan ürünü gönderirler tekrardan. Benim siparişimde de olmuştu hemen tekrar yolladılar. Onlar da insan hata yapmış olabilirler

BenNisa
BenNisa

12322

Bu sorununuzu yetkililer ile çözmelisiniz. Hayır yani biz ne yapalım? Burada gerçekten hayvanlarıyla ilgili ciddi sorunlar yaşayan insanlar var. Bu şekilde bizim çözemeyeceğimiz bir sorununuzu dile getirmeniz üzdü.

Bunu biz nasıl çözecegiz? Bazen iki seferde yolluyorlar bir kargoyu. Benimkide oyleydi. 4 tane kum siparis ettim ve mama ve birkac ivir zivir, 2 kum 1 gun sonra geldi. İletisim bolumu var oraya danisin derim.

Katya06
Katya06

13665

Eğer gerekli görüşmeleri yaptıktan, birkaç gün bekledikten sonra kargonuz hala gelmiyorsa şöyle bir başlık açıyoruz "Arkadaşlar petlebiden şunu şunu aldım ama gelmedi. Görüştük ama sorunu çözemedik. Sizide bilgilendirmek istedim" gibi.

Raubeyaz
Raubeyaz

9261

Yetkilileri suçlayacak bir sebepte değil bu, zaten virüs sorunları yüzünden herkes sipariş için yoğunlaşma ya başladı, kafaları karışmıştır.

Raubeyaz
Raubeyaz

9261

Çok fazla malzeme alınca farklı günlerde gelebilir, paketleri kargoya verdiklerin de karışıyor çünkü

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap