Kedim Kulak Uyuzu Oldu

dilaraaxing
dilaraaxing

4708 Puan

Merhaba arkadaşlar. Sizden deneyimlerinizle bana yardımcı olmanızı isteyeceğim.


Sokaktan sahiplendiğim ikinci kedim kulak uyuzu oldu. Fark ettiğim zaman boynundaki tüyleri kaşıyarak sökmüş, orayı yara yapmıştı. Başta boyun bölgesi olduğundan, kulakta bir şey görünmediğinden diğer kedim kavgada yaptı sandık ve sadece ara ara batikon sürüyordum ama düzelme olmayınca, çok kaşıdığından sürekli kanatınca tekrar gittim. O zaman kulak içindeki lekeler ile uyuz olduğunu anladık.


Bir haftadır kaşıyarak yaptığı boyun ve kulak arkalarına batikon uyguluyorum ve günde iki defa verdiği silver spreyi çeşitli yerlere sıkıyorum. Hem geçen hafta hemde bu haftada ayrıca klinikte kilosuna göre damla yapıldı. Ama kaşıması asla durmuyor, çok şiddetli kaşıyor diye tırnaklarını da kestim ama kaşımasına engel olduğumda sinirlenip bana saldırmayı deniyor. Aklından çıkana kadar onunla ilgilensemde odadan çıkıp gittiğim beş dakikalık bir arada kendini kanatmayı başarıyor. Ben düzenli tedavisine devam ettikçe düzelir mi, sizin deneyimleriniz nedir yardımcı olursanız sevinirim.

2 CEVAP

lwb
lwb

120674

Kulak içlerine oridermyl krem, boyun bölgesine ecosin, bağışıklığı için de takviye kullanmalısınız.

787891
787891

118097

Crystalin animal health diye bir damla var bizimki de kulak uyuzu olmuştu 2 haftada yaraları iyileşmişti günde bir kez kulağına damlatıyorsunuz sonra temiz peçeteyle kulağını siliyorsunuz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 368 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR