Kedim Bana Çok Fazla Düşkün

poughkeepsie
poughkeepsie

117401 Puan

Soruda yazdığım gibi kedim bana inanılmaz düşkün. Ama artık aşırı boyutlarda. Bundan rahatsız mıyım asla değilim zerre kadar huzursuz olmuyorum tam aksine mutlu oluyorum ama bi bakıma onun psikolojisini anlamaya çalışıyorum.


Kedim öncesinde eski sahibindeyken evde çok fazla yalnız kalıyormuş herkes çalışıyor yani insansızlığa alışkın bi bakıma. Bana geldiği günden beri 2 ay kadar olacak. Sık sık oynuyorum, seviyorum beraber uyuyoruz vs. Ama beni görmediği an çıldırıyor. Okula gittiğimde kapının arkasında 10 dakika kadar ağlayıp sonra mrrnav diye diye bütün evi geziyor annemin dediğine göre. Her seferinde ama. Ben evdeyken de odadan çıktığım her an ayağımda. Hatta uyuduğu zaman bile kalkıp benle geliyor. Sabahları hazırlanmak için banyoya gittiğimde gözleri açılmamasına rağmen benle gelip banyoda uyuyor. Ben hangi odadaysam hemen oraya gelip orada kıvrılıyor. Bazen mutfakta iş yaparken kapıyı kapattığımda kapıda susmadan miyavlıyor açınca yanımda oturup beni izliyor SAATLERCE. Evde çok nadir yalnız kalıyor şu ana kadar 2 kere o da bir saat kadar yalnız kaldı bu yüzden ilgisizlikten vs diyemiyorum. Herkes onla ilgileniyor oynuyor ve çok seviyor. Ama bana olan bu düşkünlüğü biraz ilginç geliyor. Çok mutluyum ama korkum şu bu aşırı düşkünlüğün altında bi sorun olabilir mi yoksa sadece sevgiden mi yapıyor? Çünkü her ne kadar başkaları da olsa evde en çok ilgilenen benim onunla.


Minik bi not: Önceki ailesinde hiç kötü muamele görmediğine %100 eminim çünkü arkadaşımın kedisinin yavrusu ve kedilerine çok düşkün, ben sahiplendiğimden beri 3 kere geldi kontrol için ne kadar yakın arkadaşı olsam da. O derece önem veriyor.

14 CEVAP

Ben bunun için nelerimi vermezdim... :) Benim yerime totosunu mıncırın yada ısırıverin ufak burnundan :D

Siyammm
Siyammm

120334

Dövün onu ,bağırın ,yakın canını
Ne diyim :D
Çok güzel bı durum. Ne sorun olcak kediniz size bağımlı ben böyle köpek görmedim efendim.
Harika bişey mutluluklar

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Çok teşekkür ederim hepinize :)


@dumaniskonunsahibi Her saat başı yapıyorum neredeyse birini sizin için yapmış olayım :))


@787891 Benimki de beraber gelir uyumaya, ben biraz geciksem onun uykusu gelse miyavlaya miyavlaya odaya gider gelmezsem geri gelip bidaha aynı şekilde gider. Resmen takip et beni diyerek götürüyor odaya :D

Om3r
Om3r

628

Olabilir bazı kediler çok cana yakın oluyor tam bir sevgi yumagı, arasira kizican dovecen kacmayi bilecek bunlar dogal şeyler, bnm kedide oyle kapi kapatamiyom ustune hemen kapiya dayaniyor bagiriyor:)

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Rumeysa
“Çok mutluyum ama korkum şu bu aşırı düşkünlüğün altında bi sorun olabilir mi yoksa sadece sevgiden mi yapıyor? Çünkü her ne kadar başkaları da olsa evde en çok ilgilenen benim onunla.”
EN ÇOK ONUNLA SEN İLGİLENDİĞİN İÇİN O SENİ ANNE OLARAK GÖRÜYOR.
SADECE SEVGİDEN KORKMA!
BENİMKİYLE BEN DE AYNI DURUMDAYIM :))
RAHATSIZ OLMUYORUM.

787891
787891

118097

aynı carlos gibi carlosda da aynı durum var nereye gitsem peşimde normalde 12 gibi yatağa giderim oda gelir benle gitmediğim zamanlar oda başımda bekliyor birde kedilere nankör derler

Faytekin
Faytekin

11982

Profil resmimde gordugunuz küçük de anlattiginiz gibi :) arkamdan miyavlar durur ben nerdeysem o da orda,kucagimdan inmez ,sevdirmeden durmaz,illa sürekli temas halinde olacak benimle ,yatarken benden önce atlıyor yatağa ve sabaha kadar kalkmıyor kesinlikle yanımdan ,alarm çalmaya başlayınca yüzüme dokunur patisiyle hafifçe hadi kalk der gibi :) diğer kedimde tam tersi dünya umrunda değil :)

Siyammm
Siyammm

120334

İroni zaten :D sesli güldüm

nsnci
nsnci

933

Bende aynı durumdayım gece tuvalete kalkıyorum tuvaletin kapısının altından pati atıyor , ağlıyor kapıyı açmam için

nsnci
nsnci

933

Bende aynı durumdayım gece tuvalete kalkıyorum tuvaletin kapısının altından pati atıyor , ağlıyor kapıyı açmam için

minky
minky

15098

Ya evet.Benimki sokak kedisi.Ev kedimde yok ama sokaktaaki kedim ev kapısının önünde gecelediği bile var.Geliyo tosluya kafayı.Eve giriorum miav miav.Bazıları sırnaşık böyl

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Abi bazilari dovun demis umarım ironidir.

usayaner
usayaner

82

Vay be bir tek benim kedim yapmıyomuş bunları bende kedilerde nadir olur bana özel falan sanıyordum bu durum :(

incgny
incgny

2080

Sansli biri oldugunuzu farkina varip keyfini cikarin :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3513 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR