Kedim Fazla Mı Yiyor?

suleren
suleren

13520 Puan

Merhaba, kedimi kısırlaştırdıktan sonra biraz daha mamaya düşkün oldu. Biraz da kontrolsüz mama koyduk. Normalde ayda 1.5 kg yemesi gerekirken 2-3 haftada bu miktarı yiyor. Bu aralar biraz daha az koymaya başladım ancak mama koyarken öyle bir koşuyor ki sanki sabahtan akşama kadar aç bırakmışım gibi:( en yakın zamanda mutfak terazisi almayı düşünüyorum. acaba kedim aç kalıyor mudur, yoksa devam mı etmeliyim? Matisse mama kullanıyorum, günde 55 gr yemesi gerekiyor.

4 CEVAP

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Kısır kedi maması mi? Kedileri kisirlastirdiktan sonra daha çok yerler ve daha dikkatli olunması gerek 55 grram yemesi gerekiyorsa 55 gram verin. Eğer 2 haftada 1 paket bitiriyorssa günde 100 gram falan yiyor dur ki bu 2 kati demek ilk basta sık sık az az verip daha sonra öğün sayısını azaltabilirsiniz.

namevcud
namevcud

2041

Oy ben ona kurban olurum. Fotoğraflarına baktım şimdi benim kızıma benziyor. Yaşıt da sayılırlar. Bizim için öpüver annesi onu. Ben bizimkilere şuan gramaj ile vermiyorum. 1 yaşına girene kadar istedikleri kadar yiyecekler. 1 yaşından sonra azaltacağım. Çünkü şuan çok aktifler. Oradan oraya koşturuyorlar. Bir ayda ne kadar yiyorlar diye sorarsan 4 farklı mama koyduğum için önlerine hiç hesap yapamadım.

suleren
suleren

13520

Öperim tabii ki, siz de minnoşları benim yerime öpün:) teşekkür ederim cevabınız için

suleren
suleren

13520

Evet kısır kedi maması, tamamdır teşekkür ederim:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 285 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR