Travma Ve Korku

GammaLamina
GammaLamina

10574 Puan

Öğle saatlerinde salonda otururken ses duydum, kedim holden hemen salona kaçıp koltuğun altına saklandı. Hole ve mutfağa baktım, halı kaymış. Sanırım dolaba cikmaya çalışırken düşüp korkmuş. Hemen etrafını, bacaklarını, dişlerini, tırnaklarını, ateşini kontrol ettim (gün içinde de tekrarladım). Herhangi bir darbe almışa benzemiyor. Stres giderici malt verdim. Yemek yedi, su içti, çokça uyudu(bir iki saat kadar salonda oyun oynadik tabii). Fakat hole adımını bile atmıyor. Hemen arka bacaklarını yere yapıştırıp siniyor. Şimdi odaya aldım onu, kapıyı kapattım rahatladı. Kardeşiyle birlikte uyuyorlar.


Bu tür travmatik bir durum başınıza geldi mi? Acaba benim anlayamadığım bir şekilde canı acıyor olabilir mi diyeceğim ama her yerini mıncıkladım resmen ahshsjshwjs. Ben sevince de mırlıyor, kuyruğunu kaldırıp sürtünüyor. Fakat yalnız bıraktığımızda ya da elleşmedigimizde put gibi durup hole bakıyor.


Küçükken tırnağını bir yere taktı diye 4 gün patisi havada gezip ödümü kopardığı da olmuştu. Hekime kontrole götürdüğümde hicbir sorunu olmadığını, travma kaynaklı böyle davrandığını ve kısa sürede unutucagini söylemişti, öyle de olmuştu. Acaba yeniden böyle bir durumla mı karşılaşıyoruz? Yarın bu durum geçmezse kliniğe götürmeli miyim yoksa sabırlı mı olmalıyım?


Şimdiden teşekkür ederim. (Fotoğrafta put gibi duran kendisidir. Kardeşinin keyfine diyecek yok.)


5 CEVAP

Siyammm
Siyammm

120334

Sizin yardımınıza atlatır koridorda yaş mama verin . Oltayla oynatırken farkettirmeden yavaş yavaş koridora doğru çekin. Korkusu çok uzun sürmez diye tahmin ediyorum.

GammaLamina
GammaLamina

10574

En sevdiği yiyeceklerle denedim. İnatçı velet kapının önüne kadar gelip hole asla ufak bir adım atmadı. Umarım yarına unutur, yoksa ben kuruntu yapıp çocuğu bozdum diye yaygara çıkaracağım. Teşekkür ederim sjsjsjs

GammaLamina
GammaLamina

10574

Bu arada bir hafta önce ailemin evine geldik. Her şey onlar için oldukça yeni. Ev onlara büyük geldiğinden bir haftadır anca keşfedip duruyorlar. Bugün de mutfaktaki dolapla şansını denediğini düşünüyorum. Bir yere çıkıp keşfetmese kıçını yiyecekler çünkü.

Linsenpai
Linsenpai

117282

Benim bebe de oltasıyla oynarken bacağına dolamıştı evde ordan oraya koştu deli gibi, beş dakka sonra zor yakalayıp çıkardık. Bi hafta yüzüne bakmadı nerdeyse her oynatmak istediğimde korkup koltuğun altına giriyodu. Şimdi pıtı pıtı oynuyor yine geceleri sesini duyuyorum :D çok komik hayvanlar ya. Bayılıyorlar dramaya sldjdkfl atlatır kısa zamanda merak etme

GammaLamina
GammaLamina

10574

Hahsjsnsjensjshwhhss çok geçmiş olsun. Umarım atlatır. Kendisini yumurta yemeye çağırıyorlar ama holde öcü var onun için hala sjsjjsjshdhs

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 365 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR