Bitmeyen Oyun İsteği

poughkeepsie
poughkeepsie

117401 Puan

Kedim inanılmaz oyuncu. Tüm gün oynasak sıkılmaz. Zaten tüm gün evde olduğum için sık sık seviyorum, ara ara 10ar 15er dakika oyun oynuyoruz ama bittiği an miyavlaya miyavlaya başımda geziniyor. Oyuncakları var normalde ama sürekli yatak dolap altına göndermeyi başarıyor (yatağımı çektiğimde altından 3 zilli top 10dan fazla kağıt top ve oyuncak faresini bulmuştum). Onu nasıl yorabilirim bilmiyorum, veya oyun isteğini nasıl giderebilirim? Bazen halsiz oluyorum ve çok az oynayabiliyorum zaten o günler gözlerimin içine öyle masum masum bakıyor ki vicdan azabı çekiyorum resmen. Ne yapabilirim gün içinde biraz durulması için?

9 CEVAP

Viskoviskoo
Viskoviskoo

247

merhaba, kapağı olan bi ayakkabı kutusunun içine bi top atın sonra açılmaması için bantlayın.Kutunun üst kımından ve yanlardan patilerinin girebileceği delikler açın önüne bırakın.Ne demek istediğimi anlayacaksınız :D çldırıyolar içinden topu çıkaramayınca ben bunu yaptım gerçekten iki gün işten sonra uzanıp dinlendim.Bir haftada sıkılıyor bi hafta saklayın yeniden çıkarın yeni zannedip tekrar oynamaya başlıyor :D

Siyammm
Siyammm

120334

Çocukken şu bakkalarda satılan halat gibi atlama ipleri vardı. Alın onlardan fosforlu renk olanından alın. Bir ucuna birkaç kez düğüm atın. İpli top gibi bişey oluyor oturduğunuz yerden atın çekin .yada o topu alın masaya yapïştırın . Sarksın aşağıdan onunlada oynayabilir. Ben çok petshoptan oyuncak almadım çok pahalı hemde oynamıyabiliyor haliyle boşa gidiyor ben oltasını fln da kendim yaptım

Htcozlp
Htcozlp

24178

Kedilerimin sıkılmadigi tek şey ip sanırım.Iyice yorulmadiklari surece dediginiz gibi ara ara miyavliyorlar. .Bi ağaç dalına normal bir ipi bağladım.Ucuna falan bisey takmaya gerek yok,benimkiler ipi görünce başka bir şey istemiyorlar.Ve baya bi koşturuyorum bu şekilde..denemenizi öneririm :)

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Yaslanmasini beklemek:)

GlsmKrpk
GlsmKrpk

117213

Geri getirme kısmına özendim. Topla oynamada benim kedi 5 koşuyorsa ben 20 koşuyorum ayağına bekliyor çoğu zaman :)

GlsmKrpk
GlsmKrpk

117213

Hepsi mi aynı olu :) Bütün oyuncakları yatak ve dolap altlarında.
Top ile oynuyorsa siz otururken topu atsanız o oyalansa . Benim ki en çok saklambaç seviyor , top'la oynuyor lakin ondan çok ben koşuyorum :)
Bazı kediler topu ayağa kadar bırakıyormuş çok özenilesi :)
Ya da olta şeklinde oyuncağı varsa oturduğunuz yerden oynatabilirsiniz . O yoksa kalın ipte olur. Koltukta yavaş yavaş hareket ettiriyorum patisi ile yakalamaya çalışıyor bizim beyefendi . Aklıma gelenler bunlar :)

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Benim de mobilyalarımın altı çeşitli top , oyuncak ve şişe kapağı dolu.
Keşke 10-15 dk yetse benimkine yarım saat en az. Kollarımda güç kalmıyor. Bir şey atıyorum peşinden koşuyor veya geri getiriyor. Bu şekilde rahat 1 saat oynuyor ben tükenene kadar :D

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Siz kısırlaştırma demeden önce ben söyleyeyim, randevumuz vardı ancak virüs nedeni ile iptal ettik şimdilik. Onun dışında bi çözüm arıyorum :)

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Bir oyuncak vardı üç katli böyle top var her katta kedi pati attıkça hareket ediyor. Onunla kendi kendisini oynatabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 389 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR