Hangi Kumu Kullanmalıyız?

kedimedisever
kedimedisever

14455 Puan

Bir çok kumu denedim. Ama çok koku oluyor ve idrarı kum kabına yapışıyor. Önerebileceğiniz gerçekten bu çok iyi diyebileceğiniz kumlar hangileri? Ever clean gibi kumları alamam o kadar bütçem yok ne yazık ki:(

12 CEVAP

787891
787891

118097

Vancat sarı paketli olan kum çok iyi çişinin kaba yapışması az kum kaldığındandır az kaldıkca üstüne ekleyin 1 ay sonra da tamamen döküp yıkayın

minky
minky

15098

https://naturalbastet.com/


Kesinlikle bu kum.Başka kum asla.Doğal ve kedilere zararlı değil.Hemen artı yönlerini yazıyorum.(topaklanma,dağılma vs zaten güzel o konu dışında.


•Kedilere ZARARLI değil!
(bentotit kumlar hem doğaya zarar hem kedilerine.kediler tuvaletlerini yaptıktan sonra temizlenir ve partilerinde vs kalan kumları yalar ve yutarsa zarlı olur burada bir arkafaş konu açmıştı.)
•Klozete atabiliyorsunuz.
[

Kuzucansu44
Kuzucansu44

15870

Reflex kırmızı kutu. Gerçekten çok memnunum.

Kedimiriltisi
Kedimiriltisi

13523

Every clean en iyisi ama çok pahalı. Ben mutlaka ince taneli bentonit kullanıyorum. İnce taneli hem topaklanıyor, hemde koku daha az oluyor. Pisipisi güzel marka olarak.

Ceydayyavuzz
Ceydayyavuzz

4473

Proline bentonit kedi kumu kullanıyorum. Daha yeni kullanmaya başladım ve memnun kaldim acikcasi. Cogu zaman topaklaniyor, bazen parcalandigi oluyor ama oda benim kedimin israrla surekli kazip en dibe cis yapmaya calisiyor olmasindan kaynakli :D ********dan 20 L aldim kargo dahil 42 lira odedim. Normalde petshoptan pakedi 18 liraya aliyordum ama surekli dagiliyodu berbatti. Arkadaslarimda proline kullaniyor onlarda memnun ama tavsiyem su carrefour ve migros gibi marketlerde proline kedi kumu pahaliya satiliyor bilginiz olsun.

Ceydayyavuzz
Ceydayyavuzz

4473

https://ty.gl/tvw2rfw


Linki burada belki bakmak istersiniz.


Bu arada az kum koyarsaniz eger cis dibe ineceği icim topaklanma olmaz. En az 6 cm kum olmali kabinda

kedimedisever
kedimedisever

14455

Az kum koymuyorum aslında ama nasıl oluyor bilmiyorum çiş yaptığı zaman çiş en dibe iniyor ve kumlar kapta yapışıyor dediklerinizi deneyeceğim bir de teşekkür ederim hepinize

Siyammm
Siyammm

120334

Vancat tavsiye ederim hangi kumu alirsanoz alın sağlık ve alışma süreci açısından kokusuzunu tercih etmenizi öneririm

Kuzeyhera
Kuzeyhera

1186

Biz sanicat marsilya sabunlu ince taneli bentonit kum kullanıyoruz. Şimdiye kadar bir problem yaşamadık. Daha önce pisi pisi, proline ve natural basted kullanmıştık. Natural basted bizim için pek mantıklı değildi ve sürekli etrafa saçılıyordu (belkide bizim kedi yüzündendir). Proline pek güzel topaklanmıyordu ve pisi pisi de çok tozutuyordu. Sanicat fiyatına göre beklediğimiz şeyleri yeterince karşılıyor.

GlsmKrpk
GlsmKrpk

117213

Konu dışında olacak ama yazmak istedim. Kalın taneli kum kullanacaklar için işe yarar belki.
Kalın taneli ve asla almamanız gereken kum markaları : Biokitty ve Sanicat . Hem çok tozutuyorlar hem asla topaklanmıyorlar buna ek Sanicat kedimin patilerini boyadı . Dün kum kapına dökmüştüm yarın acil başka kumla değiştireceğim.
Vancat kalın taneli kum daha iyi ama onda da toz sorunu vardı

minky
minky

15098

Natural Bastet ve hiç dağılmadı.Evde 1 tane bile yok.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 621 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR