Yaş Mama Ve Kusma

Arkadaşlar oğlum 10 gün arayla yaş mama yedikten sonra kustu. Normalde yaş mama yediğinde kusma yaşamıyorduk. Ama ilk kez 20 martta yaşadık. Verdiğim mamayı ilk kez kullandık diye düşündüm gerçekten de 10 gün boyunca bir daha kusmamız olmadı. Bu gün vetimizin verdiği ve daha önce kusma yaşamadığımız Hill marka yaş mamanın yarısını verdim ama onun da yarısını yedi. Yedikten bir iki saat sonra kustu.


Mamayla ilgili alerjimiz mi başladı sizce? Ayın başında veterinere götüreceğim o zamana kadar evde yapabileceğimiz bir şeyler var mı? Eğer alerjimiz varsa evde yaptığımız yemeklerden verebilir miyiz? Evde yaptığımız yemekleri verince kusma yaşamıyoruz ayrıca.

7 CEVAP

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Yaş mamanin içindeki bir şeye karşı alerjisi olabilir. Kustugu mamaların içeriğini karsilastirin aynı olan ne varsa ondan olabilir. Sık sık değiştirmek de kusmasina neden olabilir. Ayrıca kalitesiz yas mama kullanmamalısınız. Nd,schesir,naturea,ani onda,bonacibo,gimcat,nutri feline en iyiler.

cigdemkayki
cigdemkayki

573

yaş mama markasını değiştirin. Friskies ve Bonacibo yu sevebilir.

Evrim_akel
Evrim_akel

1784

Sıksık mama değiştiryorsanız olabilir

dilaraxx
dilaraxx

114626

tüy falan kusuyor olabilir mi

mamanin son kullanma tarihine bakin lutfen ben hic bakmadan onune koymustum o zaman kusmustu

Çok özür dilerim arkadaşlar internetle alakalı bir sorun yaşadığım için giremedim. Veterinerimle iletişime geçtiğimde probiyotik bir toz ve yaş mama verdi. Verdiği yaş mamayı kusmadı oğlum. Ama başka bir marka yaş mama vermeye de daha cesaret edemiyorum. O yüzden de evde bizim yediklerimizden yiyebileceği bir şeyler olduğunda çok az da olsa veriyorum. Sizce bir kez daha iyi bir markayla yeniden yaş mama vermeyi denemeli miyim?

BalliBadem
BalliBadem

121963

Evde yaş mama yapmanızı öneririm

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 369 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR