Fipli Bir Erkek Yavru Kedi Apartm Atildi.bahcede Yapamaz.yururken Zorlanıyor.onu İsteyen Olur Mu?

Onu apartmandan attılar.faZla zamanı yok.daha güvenli ve beslenebilecegi yaş mama yiyebilecegi bir bahçe sağlayabilecek bir kedi sever var mı?

16 CEVAP

Katya06
Katya06

13665

Şehir bilgisi ile tekrar yazar mısınız? İlanlar kısmına açalım lütfen oradan daha fazla kişiye ulaşım sağlayabiliriz. Önce tedavi edilmeli sonra yuva.

Nasıl atıldı ya siz alın bir veterinere götürün en azından acı çekmesin

Katya06
Katya06

13665

İnsanlara bulaşmaz ama kediler arasında ağızdan akan salya veya dışkı yoluyla bulaşabilir. Her kedi ölmez çoğunun evde iyi bakımla ömrü uzayabiliyor. Eğer ölür diyen bir veteriner varsa o vaka hakkında bilgisiz ve deneyimsiz bir veterinerdir. Çoğu klinik bulaşıcı olduğu için hastayı bize getirmeyin bile diyebilir.

787891
787891

118097

Katyanın dediği gibi kediden kediye bulaşıyor bu pis hastalık

İstanbul.premature doğan ve su an altı aylık olan erkek kedi.uysal hala biraz yemek yiyebiliyor.apartmanda kapıya cikmaya kadar yetisemeyip kakasını yapmak zorunda kaldığı için ben tehdit edildim.diger kedilere bulaşır ve şu an insan sağlığı daha önemli dendi.yani şikayet sozkonusu olacak.oldukca geniş bir koridor varsa da hayvanın kendi içsel terbiyesinden dolayı çıkışa yürüyor tuvaleti gelince.vet eğer fipse yuzdeyuz ölüm dedi.ve bunu karşılayacak imkan yok şu an.ben son çare buraya yazdım.sabah baktığımda iyice kotulemisti.sadece bir iki parça tavuk yedi.eger minik sakin bir bahçe varsa orada huzurlu olur.burasi tekin değil.

Katya06
Katya06

13665

Çok üzüldüm. Instagramdaki sayfalara da mesaj attınız mı :(

Instagram kullanmıyorum normalde de böyle mesajları yazmıyorum insanları uzmemek için:( fakat cidden ne yapsam bilemedim.bahcede yoktu az önce.uzak bir yere attirmis bile olabilirler çünkü at dediler.aynen böyle
O kediyi dışarı at.ben de mecburen cikardim ve şimdi seslenerek arasam bana kötü kötü bakiyorlar

Katya06
Katya06

13665

Mesaj bölümünden ulaşıyorum size

Hayır hayır ıslak fipten öldü benim küçük kedim digerlerine hiçbir şekilde fip geçmedi iki veterinerde fip başka kediye gecmez dedi. Siz de baska bir veterinere sorun geçici olarak baksınlar zaten yaşayacağı bir birbuçuk ay. Tüh ya içim gitti

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

FIP olduğuna emin misiniz???
Prematüre doğduğu için engelli bir bebek olabilir o :) FIP olsaydı bunca zaman yaşayamazdı diye düşünüyorum...

Arkadaşlar evinde sıcakta bir süre bakabilecek olan var mı.su soğuk günler geçene kadar en azından.vitamin ve protein almali şimdilik.
Kumunu da bilir.olay bundan ibaret.kedi yavruyken iyiydi daha sonra bulaştı başka birbyavru kediden ve kuru fip başlangıcı.daha fazla bilgiye değil ufacık sıcak bir yere bir kap ve mindere ihtiyacı var şimdilik.thats all for now.herkese tesekkurler.

Bahçede de problemler var.zaten benim yuva aradığım kediler bu yüzden bahçeye cikamiyorlar.Ben on gündür ona içeride baktim.her sabah çıkıp kaka cis temizledim
eve alamıyorum.gozgore göre de yokolmasin istedim son çare buraya yazdım.sevdiriyor sevilince çok mutlu.evde olursa ve yumurta falan yerse evvelallah daha iyi bile olur.benim beslemem göze batıyor.daha çok ayrıntı veremiyorum.eger alan olursa kendim sepetiyle getiririm...güzel içli bir kedidir

Ilan yazdım

Islak fipse karnı sisiyorsa iki üç günde bir o sıvının çekilmesi gerekiyor

Yokmudur sicak bir yer..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 818 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR