Pelet

Ayseenur10
Ayseenur10

11841 Puan

Arkadaşlar şuan kedim için bentonit kum kullanıyoruz pelet kuma geçmek istiyorum sağlığı için ama idrar yolları tıkanıklığına yatkın olduğumuz için bu bentonit kumda ne kadar yapmış takip etmem kolay oluyor, pelete çiş yapınca sanırım ufalanıyor pelete geçersem çiş miktarını anlayabilir miyim?

12 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Yalnız ben normal tuvaletle kullanıyorum peleti, büyük bir kürekle eliyorum. Elekli tuvaletle kullanacaksanız sallayınca aşağı döküleceği için anlayamazsınız miktarı, ama onda da kürekle öbekleri şöyle bir dağıtıp bakabilirsiniz miktara, sonra sallarsınız.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Evet ufalanıyor ama gene de anlayabiliyorsunuz miktarı, ben hangi kedimin işediğini anlayabiliyorum mesela ufalanan pelet miktarından.

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Evet baktım attığınız linke :) Zehra ya sormuştum sanırım o başka marka kullanıyor :)

Kerevit
Kerevit

3095

Pelet kumlar topaklanan ve ufalanan şeklinde 2 çeşit. Orga kitty kullanıyorum bende. Fakat kakasını yapmada sorunlar yaşadı. Şu anda 2 tuvaleti var çişini pelete kakasını bentonite yapıyor. Çişini anlayabiliyorsunuz. Benm kullandığımda parçalar biraz büyük kapatmakta zorlanıyor üstünü. Islanınca pelet yukarı doğru kabarıyor. Tahmin etmek zor değil.

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Vay bu yazıyı görmemiştim teşekkür ederim ✌️

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Siz hangi markayı kullanıyorsunuz?

minky
minky

15098

Ben https://naturalbastet.com/ kullanıyorum

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Ben şu anda orgakitty diye bir marka kullanıyorum ama bu peletin kendi kokusu hoşuma gitmiyor, çam peleti alacağım bu bitince.

minky
minky

15098

Pelet gecis yaparken karıştırarak geçmek te gerek.Ben öyle yaptım.En başlada yapmadı ama lıştıl

Kerevit
Kerevit

3095

Benimki de ilk başlarda normal şekilde yaptı. Sonra bi anda ne oldu bilmiyorum asla girmedi kakası için. Sürekli tuvaletinin dışına yada banyo paspasına yaptı.

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :) tuvalet elekli değil normal açık tuvalet. Bakalım bende en kısa sürede denemek istiyorum umarım sağda solda ufak sürprizlerle karşılaşmam :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 644 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR