Geçmeyen Göz Ve Burun Akıntısı

Bufnita
Bufnita

228 Puan

Kedimi yaklaşık 4 ay önce bulduğumda gözleri iltihaptan şişmiş ve tamamen kapalıydı veterinere götürdüm kör olabilme ihtimali vardı. İlaçları düzenli olarak kullandık, gözlerine sürekli bakım yaptım ama bir türlü burun akıntısı geçmek bilmedi tam geçti iyiyiz derken bu ay tekrar başladı tek gözü de akıyor. Normalde haşlanmış tavuk balık kırmızı et pişirip veriyordum bu ay kuru mamaya geçtik bunun etkisi olabilir mi alerjik olarak? Veterinere evde yaşlı annem babam olduğu için şu an gidemiyorum oturduğumuz semte çok uzak. Eczaneden alabileceğim ya da petshoptan önerdiğiniz ilaç ya da vitamin var mıdır?


2 CEVAP

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Insan damlaları kedilere de kullanılabiliyor diye biliyorum. Aşırıya kaçmamak şartıyla eczaneden rahatlatıcı bir damla alabilirsiniz ama bence whatsapptan falan bir veterinerinize danisin

Linsenpai
Linsenpai

117282

Pamuğu soğumuş ve süzülmüş yeşil çaya batırıp silebilirsiniz günde birkaç kez, benim kedimde de göz problemi vardı en iyi o geldi. Uzun süre daha geçmezse günde 1-2 kere tobrex vb gibi antibiyotikli bir göz damlasına başvurabilirsiniz..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 327 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR