Sokak Kedisi Tırmaladı

tubanur
tubanur

120464 Puan

Sabah yürürken çöp tenekesinin yanlarındaki poşetlerde yemek arayan bir kedi gördüm hamileydi besleyeyim dedim. Kaldırıma oturdum yanımdaki mamalardan çıkarmak için direk yanıma geldi kendisini sevdirdi baya. Ağzının ön kısmından salya akıyordu ve poposunu temizlememişti. Yemeğini önüne koyarken ürktü sanırım tırmaladı kolumu. Kanadı biraz sabunla yıkadım. Bir şey olur mu ne yapmalıyım? Normalde endişelenmem ama sokak kedisi olduğu için aşıları yok.

6 CEVAP

Badems
Badems

12123

Kolonyayla temizlemeniz gerekir boyle durumlarda hemen. Bana da bir kac kere oldu ama umursamadim temizledikten sonra. Eger icinize sinmiyorsa ve benim gibi fobiniz yoksa asi olun derim her ihtimale karsi.

nanikeles
nanikeles

1426

kedi kopek gibi hayvanlarin temasinda sabunla yikamak en dogrusu olur. eger aşı durumundan haberiniz yoksa tabiki. onun disinda tanidiginiz surekli gordugunuz bir kediyse cok sorun olmaz. ama yabanci ve hasta gorunumluyse bi 10 gun kadar temas eden canı takip etme gozetleme sansiniz yoksa kuduz asisi olmaniz gerekir

kubraykin
kubraykin

2395

hamile olduğu için biraz hassas olabilir korktuğu için yapmıştır. Ama kuduzsa da kuluçka dönemi bir haftadır atesiniz çıkarsa hemen hastaneye gidin derim onun dışında gerekli tedbirleri almışsınız zaten. Çok geçmiş olsun bence kuduz değildir içinizi ferah tutun.

tubanur
tubanur

120464

Kolonyayla sildim şimdi. Kabarma falan olursa hastaneye gideceğim.

drugfordeath
drugfordeath

2092

küçüklüğümden beri tırmalanıyorum ben bugüne kadar hiçbir şey olmadı. endişelenmene gerek yok.

tubanur
tubanur

120464

Teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2664 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR