Yaş Mama Sonrası

Gulsahka
Gulsahka

11344 Puan

Merhabalar. Kedim 1 buçuk yaşında. Ona hafta da bir kez olmak üzere vermek için yaş mama aldım. İlk defa bugün verdim ama sonrasında tuvalete çıktığında yoğun bir koku yayıldı. Bu normal mi? Böyle olmaması için çözüm var mı acaba? Ayrıca ona tırmalama tahtası aldım fakat hiç yüzüne bile bakmadı. Sürekli halıları tırmalıyor. Acaba alıştırmak için ne yapmalıyım?

4 CEVAP

Ezginx
Ezginx

876

Yaş mamayı bilmiyorum ama tırmalama tahtasına sevdigi oyuncak varsa asabilirsiniz onla oynuycam diye istemeden tırmalamak zorunda kaliyorlar sonra tırmalama tahtasinin bağımlisi oluyorlar benimkini öyle alıştirmiştım

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

1 buçuk yaş birşeyleri kavraması için geç bağımsızlığını ilan etmiştir zaten. Bende tırmalama tahtasını 6 aylıkken falan aldım hiç göstermedim bile nasıl olsa yapmaz diye kendisi merak ede ede öğrendi yani belli olmaz, yaş mama konusuna gelince de kedi ne yerse onu çıkarıyor yaş mama yiyince sanırım çoğu kedi sağlam bombalama yapıyordur. Normal yani ve haftada 1 , 2 yaş mama verin muhakkak.

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

Sizin daha önce kum ile ilgili olan sorunuza bu konuyu söylemişim yaş mama yiyince kokuyor diye :) önleyebilecek birşey var mı bilmiyorum haftada 2 3 kez koksun kakası nolcak

Gulsahka
Gulsahka

11344

Evet zaten harici olmuyor sadece her hangi bir çözüm olur mu diye sormuştum. Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 362 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR