Kedimle Oynuyordum Kolumla Oynuyordu Birden Bire Ayağa Kalkip Hirladim

iremhcoglu
iremhcoglu

226 Puan

Kedimle oynuyorduk kolumla oynuyordu birden bire ayaga kalkip bana hirladi bagirdim cok korktum beni cok sever normalde bagirdim ve ustume atladi delirmis gibiydi tirnaklarini gecirdi napicam bu nasil gecicek beni ber gordugu yerde saldirmaya ve hirlamaya basliyor bir haftadir boyle napicam yardim edin

8 CEVAP

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Bir an siz kendinize hirladiniz zannettim :s

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Olay ne anlamadim. Noktalama isaretleri kullanip tekrar yazabilir misiniz

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Korkarsaniz daha da yapmaya devam eder. Net ve gür sesle yapmaya hayır vs diyin ve sakin olup ondan korkmayın. Bunun gibi bir problemi ablamla kedimde yaşıyor. Ablam korktuğu için kedim daha da üstüne gidiyor. Ablam kedim geldiğinde yerinden kalkıyor mesela kalmayınca etrafında dolanmsya başlıyor abada korkup kalkıyor. :d bende kedimi elimle oynatiyorum ama aşırıya kaçınca dur, hayır diyorum arada 'cok hafif' burnuna dokunuyorum duruyor. Ve o an hemen yanından ayrılıyorum.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

İlk beni ısırdığı zaman bende çok korkmustum sevmeye bile korkuyordum sonra alışınca bilerek elimi ağzına veriyorum isirsin diye resmen :d

Bett
Bett

397

Kendiniz kisir mi?

Mrtkaytan
Mrtkaytan

5170

Kediniz böyle yaptığı zaman siz ondan korkarsanız o sizi sahibi zanneder ve zaman zaman saldırır size. Korkmadan yavaş yavaş sevmeye devam edin bir süre sonra size alışacaktır.

sekerfare21
sekerfare21

115656

Beyaz kedilerde davranis bozuklugu oldugu soyleniyor ne olcude dogru bilmiyorum. Anlattiklarinizi okurken kedi beyaz mi acaba dedim ve profilinize baktim kediniz beyazmis. Tesaduftur umarim.

Linsenpai
Linsenpai

117282

Sanırım beyaz kedilerin biraz kafadan kırık olduğu doğru ya :d benim eski kedim de bembeyaz ankara kedisiydi ve sütten kesilmesinden itibaren 1.5 sene bizimle yaşadı ama o süre bir asır gibi geçti yemin ederim. Geceleri tuvalete bile gidemiyorduk korkudan çünkü ayağımıza atlayıp ısırıyodu ve düşman gibi saldırıyordu bize sürekli. Tehdit altında hissediyorduk kendi evimizde resmen çünkü ne yapacağı belli olmuyordu bazen durup dururken kollarımızı paramparça edip kaçıyordu resmen dayak yiyorduk. Elimden gelen herşeyi denedim davranışlarının düzelmesi için, ama kesinlikle bi sonuç alamadım. Veteriner bile karakteri böyle değiştiremezsiniz dedi. Ananem şeker hastası olduğu ve bacaklarındaki çizikler uzun süre iyileşmeyip iltihap kapınca kedimi halama vermek zorunda kaldım. Halamın üç kedisi daha ve bir de köpeği var kocaman bahçeli (bahçesi telli) evinde koşturup duruyor şimdi. Daha mutlu orada ve biraz daha sakinmiş ama hala saldırgan bir kedi. /:

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 416 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR