Alman Kurdum İçin Mama Önerisi

GurkanKont
GurkanKont

620 Puan

Merhaba 7 aylık ALMAN KURDUM var anne sütünden sonra acana kullandım veterinere gittikten sonra pro plan kullanmamı tavsiye etti o günden sonra pro plan kullandım ama ne yaptıysam iştahlı yediremedim hep karışım yapmak zorunda kaldım sadece mamayı yediremedim tavuk göğüsü haşlayıp karışım yapıp yedirebildim bana tavsiye edermisiniz bütce sıkıntısı yok sadece veterinerin tavsiyesi üzerine pro plan kullandım ..


9 CEVAP

mrs46
mrs46

863

acana ve orijen proteini en yüksek mamalar.. daha evvel alman çoban köpeğim vardı, zaten hareketli bir ırka gereksiz protein yüklemesi bu zamanlar deyip bize de pro plan vermişti.. bi sebebini öğrenin derim veterinerden.. acana gibi iyi bi mamayı kesip pro plan vermenin satış dışında bi manası varsa belki bi tık düşürmek istediyse eger n&d ya da brit care alırsınız en azından..

Alaracatlover
Alaracatlover

115979

Orijen, Nd, Bravery önerebilirim:)

GurkanKont
GurkanKont

620

Acana orjin nd arasında kaldım açıkcası

Kuzucansu44
Kuzucansu44

15870

Ben Nd öneririm. Ama size bir sorum olacak. 3 tane köpeğim var bir tane daha köpek sahiplenmek istiyorum.Arkadaşımın alman kurdu doğum yaptı ve bir yavrusunu bana vermek istiyor. Ben çok kararsız kaldım acaba diğer köpeklere alışır mı? Alman kurdu tam bir ev köpeği değil ama ben evde besleyeceğim, tabikide bahçede çıkacak ama ben köpeklerime evde bakıyorum. Sizce alışır mı? Ne gibi huyları var?

GurkanKont
GurkanKont

620

Agresif değilse hiç bi problem yok benim alman kurdumda agrasif değil uyum sağlıyor ondan yana problem yaşamadım

pashav89
pashav89

724

Köpeğiniz çok tatlı öncelikle onu söylemek istiyorum. Benim de Alman kurdum var. Daha önce tahıllı bir mama yediriyordum ama veteriner hekimim köpeğimin çok hareketli olduğunu tahıllı mama yerine gerçek ve yüksek et içeren mamaların bünyesine uygun olacağını söyledi. Araştırmalarım sonucunda acana, true ınstinct, orijen ve nd markalarının kaliteli ve köpeğime uygun mamalar olduğunu öğrendim. Bu mamalardan birisini kullanmak mantıklı gibi duruyor açıkcası...

GurkanKont
GurkanKont

620

Teşekkür ederim abi düşünceleriniz için

GurkanKont
GurkanKont

620

Yavru olduğu için alışır ama anne sütünden kesilmeden almamanızı öneririm artı olarak 3 köpeğin hepsi erkekmi dişi varmı yoksa alacağın alman kurdu dişimi dişiyse hiç birşey olmaz erkekse eğer uyum sağlamaları biraz sürec . Yanında ayrılmadan senin kontrolün altında yavaş yavaş uyum sağlarlar allah korusun sen olmassan zarar verebilirler birde hangi köpek daha agrasifse yavruya saldırmayı deniyorsa onu bağlı tut bu ona ceza olarak yansısın .

Kuzucansu44
Kuzucansu44

15870

Köpeklerimin hepsi erkek. Alacağım köpek de erkek. Ve 3 aylık olduğu zaman alacağım zaten. Köpeklerimin hepsi çok iyi anlaşıyorlar, hiçbir agrasiflikleri yok, kimseyi asla ısırmazlar. 2 köpeğim 1,5 yaşında diğeri ise 3 aylık. Birbirlerine saldırmazlar, huyları değildir. Aynı zamanda 3 tane de kedim var onlarda köpeklerimle çok iyi anlaşıyor inşallah alman kurdu ile de alışırlar. Cevabınız için teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 9781 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR