Yavru Kedi Kısırlaştırılmış Kedi Maması Önerisi

gogomars
gogomars

579 Puan

İyi günler,6 aylık kedim için başından beri pro plan kitten kullanıyorum kısırlaştırdıktan sonra öneri istediğimde veteriner royal canin kısırlaştırılmış mama ile kullandığım mamayı karıştırıp vermemi tavsiye etti.İnternette N&D çok öneriliyor onu mu alsam acaba dediğimde bazen alerjik reaksiyon gösterebildiğini söyledi.Benimde araştırdığım kadarıyla bu 2 mamanında önüne koyuluyor N&D her yerde bende kararsız kaldım.Şimdilik 2kg royal canin sipariş ettim pro plan ile karıştırıp vermek için.N&D kullanıp alerjik bir etki gözlemleyen oldu mu ? Bu arada mamayı veterinerden almıyorum ticari bir kaygıyla önerilmiş bir şey değil.

7 CEVAP

Kuzucansu44
Kuzucansu44

15870

Ben hem kedilerime hem de köpeklerime Nd kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım ve açıkçası ben yaşayanı da görmedim. RC iyi bir mama değil. Bir zamanlar bende iyi sanıyordum ama değil. RC ye vereceğiniz parayı Nd ye verin.

Kuzucansu44
Kuzucansu44

15870

Benim bir kedimin tavuk alerjisi olduğu için balıklı ve portakallı olanı kullanıyorum. Diğer kedim ise narlı ve tavuklusunu yiyiyor. 2 side çok severek yiyiyor. Balıklı veya tavuklu alabilirsiniz. Nd ye itiraz eden kedi çok azdır zaten

BalliBadem
BalliBadem

121963

Bence deneyin nd kesinlikle daha kaliteli önce ufak boy alın kötü sonuç olursa bırakırsınız iyi gelirse devam edersiniz

gogomars
gogomars

579

Peki N&D hangi çeşidini tavsiye edersiniz ?

gogomars
gogomars

579

Cevaplar için teşekkürler.O zaman dediğiniz gibi yapmakta fayda var 1kg N&D alıp deneyeceğim severse N&D ile devam :) ????

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Kuzuluya hayir diyen cok az

azmaniko
azmaniko

2018

Nd kullanıyorum ben de. Tavuklar daha çok alerjiye neden olabiliyor. Nd mama içinde değiştirerek veriyorum bir sıkıntı yaşamadım. Sürekli tavuk verince alerji oluyor benimki.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 336 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR