Alışveriş Ve Sokağa Çıkma Yasağı

poughkeepsie
poughkeepsie

117401 Puan

Merhaba, 2000 doğumlu biri olarak artık sokağa çıkamıyorum. Aşağı yukarı 2 ay yetecek kadar mama ve kum almıştım ancak bu süreç daha ne kadar devam eder belli değil. Kargo şirketlerinin de kapanma gibi bi durumu olur diye korkar oldum. Aynı zamanda iki hafta sonra parazit aşıları için veterinere gitmem gerek, gidemiyorum. Veterinerim de virüs nedeni ile ev ziyareti yapmıyor ne yazık ki.
Sizden isteğim mama ve kum alışverişi yaptığınız güvenilir siteleri yazabilir misiniz? Bazıları çok pahalı oluyor, mamalarda tarih konusunda sıkıntı çıkabiliyor, kargo ücretleri çok uçuk olabiliyor veya çok geç gönderim yapılabiliyor. Sizin 'buradan aldım güvenli' dediğiniz site varsa yazmanızı rica ediyorum.
Bir diğer isteğim parazit damlası ve hapı için marka önerisi, mümkünse yine alabileceğim güvenli siteleri paylaşırsanız çok sevinirim. Daha önce hep aşı yaptık, damla kullanımını biliyorum ancak hap nasıl yutturulur bilmiyorum bu konuda da bilgisi olan yazabilirse çok iyi olur.
Şimdiden teşekkürler

15 CEVAP

gogomars
gogomars

579

www.*********.com.tr


Genelde burdan alıyorum,gayet güzel paketlenmiş ve hızlı bir şekilde ulaşıyor fiyatlarda uygun diğer yerlere göre.Kampanyalarda oluyor sık sık tavsiye ederim.Mobil uygulaması da var bu arada.

Htcozlp
Htcozlp

24230

Bende *********dan alıyorum.Bu yoğunlukta bile 2 günde geldi kargom.Mamada tarih konusunda sıkıntı yaşamadım hiç.Bazı mamalarda son kullanma tarihi yazıyor.Tavsiye ederim

787891
787891

118097

Arkadaşların dediği gibi *********

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Düzenli parazit önleyici ense damlası ve haplarsa bu süre içinde biraz ertelenebilirler.
Pireniz varsa kesinlikle stronghold tavsiye ederim. Broadline da olabilir. İç parazit için de hap alabilirsiniz. Toplamda 100 lira kadar tutacaktır. Veterinere aileden biri götüremez mi?
İnternetten araştırınca kargo ücretleri de belirtiliyor sitelerde veya ücretsiz gönderim seçeceğini işaretleyin. Mama ve kuma bu şekilde ulaşabilirsiniz. Evden çıkmadan hallolacak şeyler bunlar. Stres yapmayın.

TATA4242
TATA4242

118617

Son olarak ise,kargo şirketlerinin kapanması demek,insanların isyan etmesi demektir.Bu sebeple halkın bu dönemde en çok kullandığı,özellikle (-20 ve 65+)yaş grubunun ihtiyaçlarını bu kurumlar aracılığıyla gördüğünü düşünürsek,bu durum market,petshop gibi yerlerin yağmalanmasına ve halkın isyan ederek yasakları çiğnemesine,korona virüsünün yayılmasına,insanların anarşizme yönelmesine,marjinallığın artmasına zemin hazırlamaktır.Bundan dolayıdırki bu durum,mümkün değildir.Yani sakin olun ve derin bir nefes alın.Stresi yok edin,hastalıkların stresden beslendiğini unutmayın.

TATA4242
TATA4242

118617

Bunlarda satıcı söylemek zor,yani tüm ürünlerden ********,************,***********,*** sorumlu değil,*********da ise tüm ürünlerden kendisi sorumlu,çünkü aracı devreye girmiyor.Sizin yapmanız gereken,satıcının puanına bakmak ve alacağınız ürünün yorum ortalama puanına bakarak,en az 3 puan olmasına ve 4-5 puan aralığındaki yorum ortalamasına sahip ürünleri seçmek olacaktır.Bunun sebebi ise,satıcı olarak iyi puana sahip olan bir firmanın 10 ürününün 9 unda sıkıntı olmasa bile 1 ününde sıkıntı olabileceğidir.Bunun için bilinçli tüketici olarak hareket etmek önemlidir.Ayrıca en önemli noktalardan birisi ise 10-20 tl gibi fark görseniz dahi,eğer güvenmiyorsanız,satıcı puanı düşükse,yorumlar iç açıcı değilse,10 tl fazla verin ama riske girmeyin.

TATA4242
TATA4242

118617

*********(en son mamalarda indirim var dediler baktım,hepsi eski fiyatında,etiket fiyatını yükseltip,eski fiyatıyla satıyorlar,yani hala aynı fiyatında :D Bu sebeple artık bu siteyi kullanmam diyebilirim.
*******
*********
Petlebi
İyi ama bu dönemde önermem.
Bu sebeple;
********
***
************
***********
Gibi güvenilir sitelerden şaşmayın.Gerçek indirim yapanlar bu siteler.Hatta geçenlerde Matisse yavru kedi maması ********da 220 tlye düşmüştü ve kargo dahil.5 ay önce bu fiyatlarda idi 200-220 tl bandında şimdi ise 260 tl aşşağısında sktsi uzun ürününü bulmak pek mümkün değil.Yani bu tarz siteler indirim yapınca,gerçekden yapıyor.Sizin yapmanız gereken ise şuanki fiyatlarını not etmek ve bu sitelerdeki ürünleri takip ederek,buna göre yapılan indirimi görüp kaçırmamak.Şahsen mama alsamda almasamda sürekli takip ediyorum.Amaç ne kadar kazıklandığımı görmek.Bundan 5 ay önce 260 tl ye (10 kg kuzu etli)Nd düşük tahıllı aldığım ürün,şimdilerde 360 tl :D
Korona olmadan önce bu zamları yaptılar,şimdilerde gine zamlar yapıldı bazı sitelerde 380 tl.Verdiğim örnekler daha iyi tercih yapmanıza yardımcı olacaktır.Damla olayına gelirsek maalesef internetdeki hiçbir ürün,Fruugo hariç(yurtdışından geliyor ve şuan bu mümkün değil)parazite etki etmez.Ancak internet üzerinden Andazol tablet ve şurup formdaki ürünler etkili olur ama gine vet.hekimlerde bulunanlar kadar kapsamlı değildir.Bu sebeple vet.hekimden birinin aracılığıyla broadline almanızı öneririm.120 tl gibi bir ücreti mevcut ve şuan en etkili damla,iç ve dış parazit için yapılıyor,koronavirüs ile alakalı olarak geçen aylara göre epey bir süre sizi idare eder.Tek bir damla kediniz dışarı çıkmıyorsa,6 ay kadar rahat etmenizi sağlar,aksi bir durum için yedek olarak tenizol alabilirsiniz.

TATA4242
TATA4242

118617

Değerli Müşterimiz,
Kalbimiz bu günlerde hep birlikte atıyor!
******** ailesi olarak bize önemli sorumluluklar düşüyor, ülkemize ve ekosistemimize pozitif etki yaratmak için tüm kalbimizle ve gücümüzle çalışıyoruz.
7/24 her türlü fedakarlığı gösteren kahramanlarımız, sağlık çalışanlarımıza destek olmak adına, Sağlık Bakanlığımıza 5 milyon TL değerinde malzeme ve ekipman bağışı yaptık.
Ayrıca Milli Dayanışma Kampanyası’na 1 milyon TL bağışta bulunduk.
Biz birlikte olunca her zorluğu aştık, yine aşacağız, biliyoruz. Çünkü,
#BirliktenKuvvetDoğar
Sağlıklı günler dileriz.


E-postama gönderdikleri şu mesajı görmek,çok hoşuma gitti.
Sağol ********...

TATA4242
TATA4242

118617

Yani bu mesajı paylaşmamın sebebi bu sitelerin güvenilir ve boş siteler olmadığıdır.Sizin aracılığınızla teşekkür etmek istedim.

Zeke
Zeke

118626

Benden de site önerisi *********


Gelen ürünlerin skt'si de uzun süreliydi. Paketlemesi de çok güzel.

Kerevit
Kerevit

3095

******** *** gibi sitelerden alışveriş yaparken Alomama satıcısına dikkat edin. Ben alışverişimi sorunsuz tamamlamıştım bundan 3 ay önce.şu anda tekrar mama bakıyorum. Paketlerde sürekli yırtık patlak olduğu konusunda şikayet etmişler. 3 ay önce bende ondan almışım farkında değilim ve şanslıymışım ki sorunsuz halletmişim.*** ve *************dan alışveriş yaparken satıcıya son kullanma tarihini sorun mesajla. ********da böyle bişey yok ama müşteri hizmetlerini ararsan yardımcı olurlar satıcıyla iletişime geçip.

Htcozlp
Htcozlp

24230

Ben sadece mama değil,kargonun da önemli olduğunu düşünüyorum.Acileyeti varsa mng ,sürat gibi kargoları kullanan siteleri tercih etmiyorum.Ayrica ************,***,******** gibi sitelerde bazı satıcıların olumsuz yorumlarını görünce oralardan alışveriş yapmıyorum.Ki bazıları skt geçen mama gönderiyor falan yazıyor,bilmiyorum benim karşıma böyleleri çıkmıştır belkide.Bir de genelde en ucuz hangi sitedeyse karşılaştırıp öyle alıyorum,şuana kadar aldığım mamaların en ucuzu *********daydi.@TATA4242 bu gibi sitelerde önerebileceğiniz satıcılar varsa onları söylerseniz faydalı olabilir diye düşünüyorum

Kerevit
Kerevit

3095

Bu arada marka mama *************da satıcı olarak var. *************da taksit imkanı var ama *********nın kendi sitesinde yok.

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Hepinize tek tek çok teşekkür ederim.
Pire/parazit problemimiz yok dışarı da çıkmıyoruz ama her ihtimale karşı yapıyorum doğal olarak :) Ve ne yazık ki tek kaldığım için şu ara kimse götüremez veterinere benim yerime :( Tekrardan teşekkürler

britishoglum
britishoglum

3695

Kedi eğer dışarıya çıkmıyorsa dış parazite gerek yok. Boşuna bünyeye doz uygulaması yapıyorsunuz. Ben iç parazit hapını petshoptan alıyorum yaş mamayla karıştırıp veriyorum. Kargolar asla kapanmaz, öyle bir şey olsa ülkede yer yerinden oynar. O yüzden böyle olumsuz şeyler düşünmeyin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 655 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR