Kedim Agresif

KomurveMia
KomurveMia

4711 Puan

Merhaba benim 2 yaşında kedim var. Tek büyüdü ve 2 kez pencereden atladı. Bu olayların etkisi var mıdır bilmiyorum ama kedim çok sinirli ve agresif. Normal zamanda bişey yapmıyor hatta benle beraber uyuyor ama kendisini kesinlikle sevdirmiyor sevdiğimde ısırıyor ayağıyla tekmeliyor. Başka kedi kokusu alırsa sanki veni unutuyor direk beni istemiyor saldırıyor. Yabancı insanlara aşırı saldırgan asla sevdirmez. Evde benden baska insanın kardesim babam vs. Kucagına gitmiyor sevdirmiyor onları tanısa bile gerçekten artık can sıkıcı olmaya basladı kedimin depresyonda olduğunu dusunuyorum çünkü tek kedisi olan arkadaslarım var onlarınki gayet sosyal ve sevecen benimki sakin ama sevdirmiyor yabancılara saldırgan ve aşırı korkak. Napacagım??

8 CEVAP

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Şaka gibi. Ikı kere pencereden atlamış ve siz hala ne tel ne kedi filesi takmissiniz. Sakat kalabilir ya da ölebilir. Sizi biraz sorumlu olmaya davet ediyorum.

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Ayrıca kedilerin sezgisel enerjileri cok güçlüdür. Siz eger ona kotu enerjiyle ( uf yine saldıracak beni sevmiyor agresif kedi vs vs) yaklasirsaniz o da kötü olur. Bence diğer aile üyeleri öyle davranıyor

Htcozlp
Htcozlp

24178

Kediniz hep böyle miydi? Sonradan olmaya başladıysa bence de kedinizi kısırlaştırın.Ayrica bazı kediler başka hayvanların kokusuna tahammül bile edemiyor.Baska bir hayvan sevip kedinizin yanına gitmeyin,onu da yormayın bence.Ben kendi kedimin beni evde kovaladığını biliyorum başka kedi sevdim diye ..Bence bu sorunlar kisirlastirinca düzelir.Daha sosyal olmasını isterseniz "doğru şekilde alıştırarak " 2.kediyi alabilirsiniz.Ayrica 2 kere atladıysa 3 de olur 4 te.Kedinizin bir yerine bir şey olsa bu saydiginiz sorunların hiçbiri umrunuzda olmaz emin olun,o yüzden bir an önce önlem almanızı tavsiye ederim

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Anlattığınız tüm belirtilerden anlaşılıyor ne olduğu zavallı kedinize...
Neden kısırlaştırmıyorsunuz???
Neden? Neden? Neden?
2 yaşında bir kediniz var.
Pencereden atladığında ölebilirdi siz de hiçbir önlem almamışsınız ki kediniz ikinciye atlamış. Ölmemiş!
Ölebilirdi. Sakatlanabilirdi. Tedavisi için binlerce lira ödeyebilirdiniz.
Kedinizi kısırlaştırın

KomurveMia
KomurveMia

4711

Birincisi benim kedim 1 yıldır zaten kısır. Penceremizde sineklik de var 2 defa sinekliği açık unuttuk (insanlık hali olarak) kaşla göz arasında atlamış . Beni hemen sorumsuz ilan etmişsiniz gerçekten neyin kafası anlamadım.

KomurveMia
KomurveMia

4711

Lütfrn yorum yazarken karşıda insanı rencide etmeden ve yargılamadan yazın. Ben kedime gayet sevgi gösteriyorum defalarca yanına bir arkadaş almaya çalıştım doğru şekilde eğiterek ama yok kabullenmiyor.

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Kişiliğinin böyle olma ihtimalini düşündünüz mü hiç hani belki sevdirmiyordur ve kıskançtır

KomurveMia
KomurveMia

4711

Yani bana sadık değil beni biliyor benden başka kimsenin kucagında kalmaz ama mesela baska kedi veya canlı kokusu alınca bana direk saldırıyor. Mesela dısarı yuruyusr cıkarıyorum salıyorum tekrardan kucagıma alıp eve gitmek istedğimde saldırıyor. Asosyal davranıslar sergiliyor. Ne yapmam gerek bilmiyorum.defalarca baska kedi almayı denedim onlar varken beni yanına yaklastırmıyordu onlarada saldırıyordu banada.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 411 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR