Cani Çocuklar...

britishoglum
britishoglum

3695 Puan

Günaydın arkadaşlar. Biliyorsunuz ki ülkemizde önüne gelen herkes ürediği için ortaya rezalet çocuklar çıkıyor. Sokaklarda kediye işkence yapan, köpekleri döven canavar çocuklar var. Ve ebeveynleri çocuk o yapar diyip geçiştiriyor. "Kısacası çocuklar hayvanları öldürebilir, işkence yapabilir. Neden mi? Çünkü o çocuk ve bunun bir sakıncası yok" Evet evet böyle zihniyete sahipler. Neyse ki şu virüs olayı oldu da bu caniler dışarıya çıkamayacak ve hayvanlar daha huzurlu bir şekilde yaşayacaklar çok şükür... Umarım bu salgın hastalık insanlığa bir ders olur ve doğanın, hayvanların kıymetini anlarlar...

3 CEVAP

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Katılıyorum her gün sosyal medyada gördüğümüz cani insanlardan bir nebze kurtulurlar. Sadece çocuklar değil aynı zamanda bir sürü yetişkin de maalesef öyle.

Kubyusbaskent
Kubyusbaskent

103694

Hayvanlara işkence eden bir takım varlıkların cinsiyet gözetmeksizin içlerinde eksik sevgisiz hatta kişisel alan ve sınırlarını koyamadiklari veya ogretilmedigi için tacize uğramis olduklarını düşünüyorum. Yazabilecek bir sürü cümle var lakin en usturuplu olanları bunlar.

dilaraxx
dilaraxx

114626

hiç iyi bir nesil yetişmiyor ne yazık ki.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 294 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 8 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80131 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR